Άρης Σοϊλέδης: ''Καρφί'' άνευ προηγουμένου για Φραγκολιά & Παναγιωτακοπούλου - Όλη η αλήθεια για το ''σπάσιμο'' της φιλίας τους

«Επέλεξα να είμαι...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Άρης Σοϊλέδης αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη Μύκονο με τη σύντροφό του (δείτε εδώ βραδινή έξοδό τους) με τον γνωστή ποδοσφαιριστή να έχει πολύ χρόνο για χαλάρωση, διασκέδαση αλλά και ενασχόληση με τους λογαριασμούς του στα social media.

Την Τετάρτη 12/6 λοιπόν, όσο ο Άρης Σοϊλέδης χαλάρωνε στο νησί των ανέμων αποφάσισε να κάνει ένα Q&A στο instagram. Οι διαδικτυακοί του φίλοι ρωτούσαν και εκείνος απαντούσε με άνεση και ειλικρίνεια.

Όπως είναι φυσικό, η προσωπική ζωή του ποδοσφαιριστή μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά βρίσκεται στο προσκήνιο. Σε κάθε περίπτωση, ο ίδιος δεν κοιτάει πίσω μιας και είναι πολύ καλά έχοντας κάνει επιλογές για το παρών και ίσως για το μέλλον; Εκείνος γνωρίζει!

Ανάμεσα λοιπόν στις απαντήσεις που έδωσε ο Άρης Σοϊλέδης και σε ένα βαθμό προκαλούν αίσθηση - η μία έχει να κάνει με την κοινή παρέα, που είχε με τη Μαρία Αντωνά. Πιο συγκεκριμένα, τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τον Κώστα Φραγκολιά.

Πολλοί θεωρούσαν, πως Σοϊλέδης - Φραγκολιάς - Παναγιωτακοπούλου ήταν κολλητοί. Ο ίδιος με την απάντησή του έκανε σαφές, πως η κολλητή παρέα τους ανήκει στο παρελθόν μιας και τα συγκεκριμένα άτομα εξακολουθούν να κάνουν παρέα με την Αντωνά (δείτε εδώ τι απαντάει ο Φραγκολιάς για εκείνον).

Οι απαντήσεις του Άρη Σοϊλέδη για τις αλλαγές στη ζωή του μετά τον χωρισμό

Q: Γιατί δεν έχεις σχέσεις με όλους τους κολλητούς σου; Ναυσικά, Φργακολιά...

A: Έχω άψογες σχέσεις με τους κολλητούς μου γενικά

Άρης Σοϊλέδης - Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - Κώστας Φραγκολιάς

Δείτε επίσης: Κώστας Φραγκολιάς: «Πώς είναι όταν πας στην οικοδομή;» - Η σπόντα στον Άρη Σοϊλέδη και το σχόλιο για Λιάγκα και Αντωνά

Σε άλλες ερωτήσεις σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει ο ποδοσφαιριστής μετά τον χωρισμό, αλλά και την επιλογή του να φτιάξει σύντομα τη προσωπική του ζωή απάντησε πολύ ξεκάθαρα!

Q: Κάνε τη ζωή που θέλεις και μην σε νοιάζει τι γράφουν για εσένα δεύτερη ζωή δεν έχει..!!

A: Είμαστε πολύ λίγο σε αυτήν τη ζωή για να μας νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι...

Άρης Σοϊλέδης - Αρνητικά σχόλια

Q: Πως νιώθεις που μιλάνε πλέον για εσένα με τα χειρότερα λόγια;;;

A: Μακάρι τα χειρότερα λόγια που θα ακούσω για εμένα να είναι επειδή επέλεξα να είμαι ευτυχισμένος

Άρης Σοϊλέδης - Χωρισμός