Κατερίνα Καινούργιου: «Κοιλάρα!» - Το σχόλιο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η πρόβλεψη για το φύλο του μωρού

«Με το καλό! Γερό και καλότυχο να είναι»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τετάρτη 12/6 η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε στον αέρα της εκπομπής της, Super Κατερίνα τις πρόσφατες φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από τη θάλασσα, η οποία έχει μπει στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει από ημέρα σε ημέρα να γεννήσει.

Η εγκυμονούσα και ο σύζυγός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος δεν έχουν αποκαλύψει δημόσια το φύλο του μωρού και έτσι μέχρι να έρθει το παιδί στον κόσμο θα αποτελεί μυστήριο αν είναι αγόρι ή κορίτσι (δείτε εδώ την πρόσφατη βραδινή έξοδο του ζευγαριού).

Με βάση της διαίσθηση της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία ανέφερε ότι συνήθως πέφτε μέσα, αισθάνεται πως το μωρό είναι κορίτσι. Τόσο η ίδια, όσο και η ομάδα της από το πάνελ ευχήθηκαν τα καλύτερα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που ετοιμάζεται για τον τοκετό της.

Η πρόβλεψη της Κατερίνα Καινούργιου για το φύλο του μωρού της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

«Άαα κοιλάρα, έτοιμη να γεννήσει. Καλέ, θα γεννήσει όπου να 'ναι. Φαίνεται το μωράκι κανονικά. Εγώ πιστεύω ότι είναι κορίτσι. Αυτό πιστεύω από την κοιλιά και συνήθως πέφτω μέσα σε αυτά. Εγώ, τώρα τι να πω… Πολύ ωραία κοιλίτσα. Φαίνεται το μωράκι από το πλάι. Με το καλό. Γερό και καλότυχο να είναι και πιστεύω ότι είναι κορίτσι», είπε η Κατερινα Καινούργιου.

Η εγκυμονούσα σε πρόσφατη βραδινή έξοδό, που έκανε μαζί με τον σύζυγό της είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής Happy Day σχετικά το φύλο του παιδιού της λέγοντας: «Δεν έχω άγχος, αγωνία έχω και ανυπομονησία, ο γιος μου φιλάει την κοιλίτσα μου, είναι μωράκι και αυτός αλλά καταλαβαίνει είναι 17 μηνών. Στο πρώτο μου παιδί αλλάξαμε τον ωροσκόπο για να γίνει πιο spicy. Το φύλο το ξέρουμε αλλά είπαμε να το κρατήσουμε έκπληξη», (δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις της).