Μαρία Αντωνά: Το βίντεο με τον Γιώργο Λιάγκα από βραδινή έξοδό τους

Έτσι περνούν τα βράδια τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Αντωνά: Το βίντεο με τον Γιώργο Λιάγκα από βραδινή έξοδό τους

Μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να θέλει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς έχει δυο παιδιά από το γάμο του με την Φαίη Σκορδά τα οποία θέλει να προστατεύσει, ωστόσο, βγαίνει κανονικά με την φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Αντωνά.

Από την ημέρα που κυκλοφόρησε το ρεπορτάζ που τους θέλει σε σχέση, ο ίδιος δεν έχει βγει να το διαψεύσει, ενώ από την άλλη η ραδιοφωνική παραγωγός σε δηλώσεις στην κάμερα δεν ήθελε να πει κάτι παραπάνω από το ότι κάνουν παρέα και περνάνε όμορφα.

Ρεπορτάζ μάλιστα, θέλει τον Κώστα Φραγκολιά να είναι εκείνος που τους έφερε κοντά και ξεκίνησε το ειδύλλιο ανάμεσα τους, όταν διοργάνωσε βραδιά ταινίας στο σπίτι του.

Μαρία Αντωνά και Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως περνάνε πολύ χρόνο μαζί. Εκτός τις βουτιές που κάνουν παρέα - όπως στην εξόρμηση τους στον Πόρο - πέρασαν μαζί και την ημέρα γενεθλίων του παρουσιαστή χωρίς ωστόσο να τους πάρει κανείς είδηση.

Το βίντεο από βραδινή έξοδο του Γιώργου Λιάγκα με την Μαρία Αντωνά

Χθες Τρίτη 11/6 ο Γιώργος Λιάγκας απόλαυσε το βράδυ του μαζί με την Μαρία Αντωνά και φίλους στην περιοχή της Βουλιαγμένης, γεγονός που αποκάλυψε η ραδιοφωνική παραγωγός με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Βέβαια, δεν έμεινε μόνο εκεί! Λίγες ώρες αργότερα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο με τον Πάνο Καλίδη και την γυναίκα του, Λεάννα Μάρκογλου σε τρυφερές στιγμές. Στο βίντεο αυτό ωστόσο φαίνεται καθαρά και ένα ανδρικό χέρι δίπλα της, το οποίο είναι του Γιώργου Λιάγκα.

Και γιατί το λέμε αυτό; Γιατί αυτά τα βραχιόλια είναι τα χαρακτηριστικά που φοράει ο παρουσιαστής του Πρωινού του ΑΝΤ1 καθημερινά.

Γιώργος Λιάγκας βραχιόλια