Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Θρήνος στο τελευταίο αντίο της ηθοποιού - Πλήθος καλλιτεχνών στην κηδεία

Ντυμένος στα λευκά ο Σπύρος Μπιμπίλας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Τετάρτη 12/6 ειπώθηκε το τελευταίο αντίο στη Δέσποινα Στυλιανοπούλου με τη σπουδαία ηθοποιό να φεύγει από τη ζωή την Παρασκευή 7/6 σε ηλικία 91 ετών (δείτε εδώ την τελευταία επιθυμία της οικογένειας).

Φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι της Δέσποινας Στυλιανοπούλου έσπευσαν να αποχαιρετήσουν την αγαπημένη ηθοποιό στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών. Ο φακός του Youweekly.gr ήταν παρών αποσπώντας αποκλειστικά πλάνα από την εξόδιο ακολουθία.

Οι φωτογραφίες από το τελευταίο αντίο στη Δέσποινα Στυλιανοπούλου

Ανάμεσα στα πρόσωπα που αποχαιρέτησαν την ηθοποιό ήταν ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Κώστας Μαρτάκης, ο Γιώργος Πατούλης, η Μαρία Ιωαννίδου κ.α. Θλίψη επικρατούσε στον προαύλιο χώρο μιας και η Δέσποινα Στυλιανοπούλου υπήρξε πολύ αγαπητό πρόσωπο.

Δέσποινα Στυλιανοπούλου - Α' νεκροταφείο

Δέσποινα Στυλιανοπούλου - Κηδεία - Γιώργος Πατούλης
Δέσποινα Στυλιανοπούλου - Κηδεία - Μαρία Ιωαννίδου
Δέσποινα Στυλιανοπούλου - Κηδεία - Φέρετρο

Δέσποινα Στυλιανοπούλου - Κηδεία
Δέσποινα Στυλιανοπούλου - Τελευταίο αντίο

Δέσποινα Στυλιανοπούλου - Κηδεία - Σπύρος Μπιμπίλας

Τη Δευτέρα 10/6 η Άννα Στυλιανοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού αναφέροντας μεταξύ άλλων ποιά ήταν η τελευταία επιθυμία της αείμνηστης ηθοποιού, την οποία δυστυχώς δεν πρόλαβε να εκπληρώσει.

Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός είχε τεράστια αγάπη για το θέατρο. Μέχρι και την τελευταία στιγμή η ίδια έγραφε ένα νέο βιβλίο, το οποίο σκόπευε να κάνει θεατρικό έργο και να ανεβάσει παράσταση. Σε κάθε περίπτωση, αγαπημένα πρόσωπά της θα κάνουν κινήσεις μετά τον θάνατο της Δέσποινας Στυλιανοπούλου εκπληρώνοντας έτσι με ένα τρόπο κάποια από τα όνειρά της.

«Τον τελευταίο χρόνο έγραφε ένα δεύτερο βιβλίο, το οποίο μάλιστα το προόριζε για να το κάνει θεατρικό έργο. Πραγματικά ήταν το όνειρό της να ανεβάσει μια τελευταία παράσταση. Έστω μία παράσταση και να παίξει, να κάνει την αφηγήτρια. Θα είναι το μεγαλύτερο legacy που έχει αφήσει η θεία μας η Δέσποινα και θεωρώ ότι με τη βοήθεια του Σπύρου και του Μάκη Δελαπόρτα κάποια στιγμή θα το φτιάξουμε και θα το βγάλουμε έξω μαζί με όλο το λεύκωμα με τις φωτογραφίες που έχει», είπε η Άννα Στυλιανοπούλου.