Super Κατερίνα: «Έχεις εμφανιστεί χονδροφοβική και το λέω εγώ συγκεκριμένα...» - Ξέσπασμα από τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου κατά της Αφροδίτης Λατινοπούλου

«Δεν τα ξεχνάμε αυτά!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: «Έχεις εμφανιστεί χονδροφοβική και το λέω εγώ συγκεκριμένα...» - Ξέσπασμα από τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου κατά της Αφροδίτης Λατινοπούλου

Την Τετάρτη 12/6 η Αφροδίτη Λατινοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα με την Πρόεδρο και Ευρωβουλεύτρια του κόμματος ''Φωνή Λογικής'' να προχωράει σε συνέντευξη μετά την εκλογή της στις Ευρωεκλογές 2024.

Ανάμεσα στα θέματα που θίχτηκαν ήταν η θέση της Λατινοπούλου για την παχυσαρκία. Με τη σειρά της λοιπόν, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου εξέφρασε δημόσια, ότι η συγκεκριμένη τοποθέτησή της την είχε φέρει σε δύσκολη θέση, καθώς ο καθένας μπορεί να έχει τα κιλά που θέλει.

Στο σημείο λοιπόν αυτό της συζήτησης είδαμε να ανεβαίνουν οι τόνοι με τη δημοσιογράφο και την πολιτικό να διαφωνούν, όσο η Αφροδίτη Λατινοπούλου εξηγούσε ότι έχουν διαστρεβλωθεί τα λεγόμενά της.

Δείτε επίσης: «Η πατριαρχία σκοτώνει» - Η ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου

Η αντιπαράθεση της Χρίσλας Γεωργακοπούλου με την Αφροδίτη Λατινοπούλου

«Θες να μου πεις ότι τώρα πια τα κιλά των ανθρώπων μπορούν να γίνουν μέλη και έχουν αλλάξει; Γιατί πραγματικά θέλω να σου πω, ότι αυτό είναι ένα πράγμα το οποίο το έχουμε συζητήσει όλοι. Έχεις εμφανιστεί χονδροφοβική και το λέω εγώ συγκεκριμένα και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν έχετε την δίαιτα στο καταστατικό σας και πόσα κιλά πρέπει να είναι κάποιος για να είναι μέλος της Φωνής Λογικής. Δεν τα ξεχνάμε αυτά», είπε αρχικά η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

Από τη μεριά της η Αφροδίτη Λατινοπούλου απάντησε: «Ευχαριστώ για την πάσα για να απαντήσω. Ακριβώς επειδή διαστρεβλώθηκε αυτό, το οποίο είπα τότε για την παχυσαρκία. Βγαίνει σήμερα και το κάνει καμπάνια ο κύριος Μητσοτάκης ότι η παχυσαρκία είναι ασθένεια. Εγώ δεν είχα μιλήσει για αυτό, είχα κάνει μόνο γραπτή ανάρτηση. Δεν είχα κάνει καμία προφορική δήλωση πάνω σε αυτό. Αυτά τα οποία είπα διαστρεβλώθηκαν.