Γιώργος Λιάγκας: «Μέχρι και ομοφυλόφιλο με έβγαλαν! Μου έλεγαν "με ποιον τα έχεις;" ενώ είμαι πατέρας»

Ξέσπασε με αφορμή την δολοφονία στην Ηλεία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: «Μέχρι και ομοφυλόφιλο με έβγαλαν! Μου έλεγαν

O Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή την δολοφονία της 11χρονης στην Ηλεία από τον ίδιο της τον θείο που αποπειράθηκε να την βιάσει, ξέσπασε στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1 κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, στέλνοντας του ένα μήνυμα.

Τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας φανερά έξαλλος;

«Και να πω και κάτι στον Κυριάκο Μητσοτάκη που ξέρω ότι παρακολουθεί αυτήν εδώ την εκπομπή. Δεν ξέρω Κυριάκο αν σας έκανε κακό ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών. Το λέω ξεκάθαρα ότι πράξατε σωστά. Έπρεπε να το κάνετε. Εγώ σας δίνω συγχαρητήρια. Και κάποια στιγμή οι πολιτικοί άνδρες παίρνουν κάποιες ευθύνες με πολιτικό κόστος που πάνε μπροστά την κοινωνία. Και ξέρετε ότι παρότι κι εγώ άκουγα τα εξ αμάξης...

Μέχρι και ομοφυλόφιλο με έβγαλαν, που δεν είναι κακό, αλλά δεν είμαι. Αν ήμουν, δε θα είχα πρόβλημα. Στα social μου έλεγαν "με ποιον τα έχεις και με ποιον δεν τα έχεις" ενώ είμαι πατέρας δύο παιδιών. Δεν πειράζει.

Τα αντέχω όλα. Καλά κάνατε και στήριξα το νομοσχέδιο και καλά κάνατε και βάλατε κόκκινη γραμμή στα παιδιά. Από την άλλη όμως μη σας αφορά ούτε η δεξιά στροφή ούτε η αριστερή στροφή. Μη σας αφορά αν θα γίνει σωστή ή όχι η νέα κυβέρνηση με τον ανασχηματισμό που θα κάνετε. Ο κόσμος θέλει να αισθάνεται υπερήφανος για τη χώρα που ζει και μεγαλώνει τα παιδιά του και δεν αισθάνεται περήφανος όταν σκοτωνόμαστε στα τρένα, όταν ο καθένας έχει τη δυνατότητα να σκοτώσει έναν άνθρωπο μέσα σε αστυνομικό τμήμα... Αυτά πρέπει να φτιάξετε.

Δεν ενδιαφέρεται ο κόσμος για την στροφή σε δεξιά - αριστερά. Μπορεί να έφυγαν 15 χιλιάδες ψήφοι και να πήγαν στον Βελόπουλο. Αυτοί μπορούν να γυρίσουν πίσω. Δεν θα γυρίσουν πίσω όσοι θεωρούν ότι δεν πρόκειται να φτιάξει λόγω νοοτροπίας αυτό το κράτος», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.