Ζέτα Θεοδωροπούλου: Η γυναίκα που ''φωτογραφίζει'' με νέα ανάρτηση κόλαφο - «Η δεύτερη θα είναι πάντα...»

«Κανείς δεν μπορεί να με κάνει να ζηλέψω για μια...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η προσωπική ζωή της Ζέτας Θεοδωροπούλου έχει βγει στη δημοσιότητα μετά τις έντονες φήμες διαζυγίου με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη και ειδικότερα από τη στιγμή και μετά που η ίδια αναφέρθηκε στο τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους.

Πιο αναλυτικά, η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης όχι μόνο έχουν πάρει χωριστούς δρόμους αλλά με βάση τα όσα έχει αναφέρει τις τελευταίες ημέρες το μοντέλο, μια γυναίκα μπήκε ανάμεσα σε εκείνη και στον ποδοσφαιριστή.

Πριν από λίγες ημέρες το πρώην ζευγάρι διασκέδασε στα μπουζούκια, στο ίδιο μαγαζί αλλά σε διαφορετική παρέα. Τόσο ο ένας, όσο και ο άλλος ήταν πολύ έντονοι κατά τη διασκέδασή τους χορεύοντας ζεϊμπέκικα και ερωτικά τραγούδια (δείτε εδώ τι συνέβη όταν έπεσε ο ένας πάνω στον άλλον).

Το βράδυ της Τρίτης 11/6 η Θεοδωροπούλου επανήλθε με μία νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η οποία θα σχολιαστεί πολύ για το μήνυμα που έγραψε. Όλα αυτά μάλιστα τη στιγμή, που λέγεται ότι ο Ταχτσίδης κάνει διακοπές σε νησί των Κυκλάδων με νέα σύντροφο.

«Κανείς δεν μπορεί να με κάνει να ζηλέψω για μια θέση που είχα πρώτη. Αν δεν είχα σηκωθεί εγώ, δεν θα καθόσουν εκεί», αναγράφεται στο βίντεο που δημοσίευσε η Θεοδωροπούλου.

Η επίμαχη ανάρτηση της Ζέτας Θεοδωροπούλου στο instagram

«Η δεύτερη θα είναι πάντα δεύτερη», έγραψε η Ζέτα Θεοδωροπούλου.

Γενικότερα θα λέγαμε πως όταν η Ζέτα Θεοδωροπούλου αποφασίζει να ''σπάσει'' τη σιωπή της είναι χείμαρρος. Η παρακάτω ανάρτηση είναι αυτή με την οποία μίλησε δημόσια για το τρίτο πρόσωπο στον γάμο της: «Τόσο καιρό προσπαθώ να ανταπεξέλθω σε ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι και ταυτόχρονα να κρύβω την εξαπάτηση από τον ίδιο μου τον σύζυγό που εδώ και μήνες διατηρεί παράλληλη σχέση για την οποία επί μήνες εμένα με έβγαζε τρελή παρά τα τρανταχτά στοιχεία και αποδείξεις που είχα.

Η πρώτη φορά μετά από μήνες που ήρθε στην Ελλάδα ήταν η ίδια μέρα που έπαθα λιποθυμικό επεισόδιο στην εκπομπή γιατί πάσχω από ορθοστατική υπόταση και όταν τον ενημέρωσαν είπε ότι είναι εκτός Ελλάδας και δεν μπορεί να κάνει κάτι, αλλά την ίδια ώρα και βράδυ διασκέδαζε μαζί της σε γνωστό αθηναϊκό κέντρο όπου το έμαθα την επόμενη μέρα όταν ξύπνησα από γνωστό κουτσομπολίστικο λογαριασμό στο ίνσταγκραμ και μου έστειλε και βίντεο και φώτο.

Έκτοτε παλεύω καθημερινά για την σωματική μου και ψυχική μου υγεία αλλά και τρία αυτοάνοσα που έχω αποκτήσει από στεναχώρια και -5 κιλά που έχω χάσει και ταυτόχρονα να μεγαλώνω μόνη μου τρία παιδιά και τις υποχρεώσεις που απαιτούνται για αυτά και ένα σπίτι...δείτε εδώ τη συνέχεια.