Πρωίαν σε είδον: Εκτός πλατό ξανά η Τζένη Μελιτά - Η ανακοίνωση του Σεργουλόπουλου για την κατάσταση της υγείας της

«Με ειδοποίησε ότι...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πρωίαν σε είδον: Εκτός πλατό ξανά η Τζένη Μελιτά - Η ανακοίνωση του Σεργουλόπουλου για την κατάσταση της υγείας της

Την Τετάρτη 12/6 ο Φώτης Σεργουλόπουλος βγήκε στον αέρα της εκπομπής Πρωίαν σε είδον χωρίς την Τζένη Μελίτα με την παρουσιάστρια να απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από το πλατό της ΕΡΤ.

Να πούμε εδώ, πως την Τρίτη 11/6 ο παρουσιαστής που έκανε μόνος του την εκπομπή δεν μπήκε σε πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τους λόγους που η Τζένη Μελιτά δεν κατάφερε να παρευρεθεί στην εκπομπή.

Σήμερα όμως, ο Φώτης Σεργουλόπουλος έλυσε σε έναν βαθμό τον γρίφο, αφού ανέφερε ότι η συνάδελφος του αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, το οποίο πηγαίνει καλύτερα και έτσι την Πέμπτη 13/6 η Μελιτά αναμένεται να επιστρέψει στη θέση της.

Να πούμε εδώ, πως η Μελίτα είχε απουσιάσει ξανά πριν από περίπου τρεις μήνες από το Πρωίαν σε είδον για λόγους υγείας με την ίδια να εξηγεί κατά την επιστροφή της τι της είχε συμβεί (δείτε εδώ).

Οι δηλώσεις του Φώτη Σεργουλόπουλου για την κατάσταση της υγείας της Τζένης Μελιτά

«Καλημέρα σας, και σήμερα το κορίτσι μου λείπει αλλά με ειδοποίησε ότι είναι καλύτερα και αύριο θα είναι κοντά μας. Έχουμε όμως πολύ ωραίους καλεσμένους, έχουμε πολλή ωραία παρέα, θέλουμε να μείνετε εδώ», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Πρωίαν σε είδον - Τζένη Μελιτά

Όσο για την ανακοίνωση που έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος την Τρίτη 11/6 για την απουσία της Τζένης Μελιτά ήταν άκρως χιουμοριστική αναφέροντας: «Καλημέρα σας! Καλημέρα! Δεν έχει έρθει ε; Αυτά μου κάνει. Μου το ‘χει κάνει αυτό άλλες δύο φορές νομίζω. Δύο δεν είναι; Μία που παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο, τα μετράω, δύο που είχε εκείνη τη γρίπη και τώρα είναι κρυωμένο. Τρίτωσε. Περαστικά στη Τζένη μας», (δείτε εδώ το βίντεο).