Η Δούκισσα Νομικού έδωσε το παρών σε event το βράδυ της Τρίτης 11/6 παραχωρώντας δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day. Όσα είπε το μοντέλο σε αυτή την σπάνια δημόσια εμφάνισή της προβλήθηκαν την Τετάρτη 12/6.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχτηκε η Δούκισσα Νομικού και απάντησε με ειλικρίνεια ήταν τα σχέδια για το τηλεοπτικό της μέλλον. Θυμίζουμε εδώ, πως η τελευταία φορά που είχαμε δει το μοντέλο σε τηλεοπτικό project ήταν το Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα.

Μιας και η αποχώρησή της από την εκπομπή είχε γίνει ξαφνικά και χωρίς ιδιαίτερες εξηγήσεις έχει ειπωθεί ότι η Δούκισσα Νομικού δεν είχε την καλύτερη εμπειρία από την πρωινή εκπομπή. Έτσι λοιπόν σχετικά με το αν θα δούμε τη Δούκισσα Νομικού σε κάτι τηλεοπτικό ή σε κάτι αντίστοιχο το Πρωινό η ίδια απάντησε αρνητικά χωρίς ωστόσο να αφήνει χώρο για περισσότερα σχόλια και εξηγήσεις.

Δείτε επίσης: Άφησε να εννοηθούν πολλά – Η αντίδραση της Δούκισσας Νομικού σε ερώτηση για το Πρωινό του ΑΝΤ1

Οι δηλώσεις της Δούκισσας Νομικού για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Όχι δεν νομίζω να με δείτε ξανά στην τηλεόραση», είπε η Δούκισσα Νομικού.

Σε συνέντευξη του ο Γιώργος Λιάγκας στο Ενώπιος Ενωπίω είχε αναφέρει για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό: «Σε ότι αφορά τώρα τις αποχωρήσεις είναι δύο διαφορετικές περιπτώσεις. Η Δούκισσα ήρθε σε μια εκπομπή διαφορετική από αυτή που μπορεί να οραματιζόταν. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα, ταλαντούχα, ωραία, πολύ πετυχημένη στη ζωή της και ήταν δική μου πρόταση στον σταθμό να έρθει. Δεν ταίριαξε σε αυτό το είδος εκπομπής. Αισθανόμουν ότι δεν θα κολλήσει και ορθώς αποχώρησε. Την εκτιμώ αφάνταστα.

Δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει. Εγώ με τη Μαρία δεν είχα κανένα κοινό κομμάτι. Δεν ήρθε ως συμπαρουσιάστρια, δεν ήρθε ως πάνελ, δεν ήταν υφιστάμενη δική μου. Ήρθε ως επιλογή του εμπορικού του ΑΝΤ1 για να κάνει μόνο τα εμπορικά. Εγώ δεν γνωρίζω καν τα εμπορικά, δεν λέω σε κανέναν πώς θα τα πει, από εκεί και πέρα κάτι έγινε το οποίο δεν έχω καν αντιληφθεί και γι’ αυτό η Μαρία ποτέ δεν έχει πει κάτι για εμένα. Μπορεί να έγινε κάτι με άλλους ανθρώπους, που δεν το γνωρίζω, μπορεί να αισθάνθηκε άσχημα η Μαρία.

Δεν αποχώρησε η Μαρία. Έκανε κάποιες δηλώσεις που ενόχλησαν τον ΑΝΤ1 και ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία. Κάτι για το οποίο δεν ρωτήθηκα καν, γιατί δεν ήταν δικός μου συνεργάτης. Πουλάει. Έχω πληρώσει σφάλματά μου, αλλά έχω πληρώσει και πράγματα που δεν ήταν δικά μου και δεν είχα καμία γνώση», (δείτε εδώ το βίντεο).