Κάτια Ταραμπάνκο: «Έχω δεχτεί παρακολούθηση! Οδηγούσαν από πίσω μου 2-3 μηχανές...» - Συγκλονίζει με τον πρώην εμμονικό σύντροφό της

''Έσπασε'' τη σιωπή της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κάτια Ταραμπάνκο: «Έχω δεχτεί παρακολούθηση! Οδηγούσαν από πίσω μου 2-3 μηχανές...» - Συγκλονίζει με τον πρώην εμμονικό σύντροφό της

Η Κάτια Ταραμπάκο ήταν καλεσμένη την Τρίτη 11/6 στην εκπομπή Καλύτερα Αργά με το γνωστό μοντέλο - ηθοποιό να μιλάει μεταξύ άλλων θεμάτων για έναν από τους συντρόφους, που είχε στο παρελθόν και ήταν εμμονικός.

Όπως μάλιστα ανέφερε η Κάτια Ταραμπάνκο η συγκεκριμένη σχέση της ανήκει στο μακρινό παρελθόν, καθώς και αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους έμενε στη σχέση τους ενώ αντιλαμβανόταν την προβληματική συμπεριφορά του.

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η περιγραφή του μοντέλου σχετικά με ένα εμμονικό σκηνικό από όσα έχει ζήσει αναλύοντας, πως ο τότε σύντροφός της είχε φτάσει στο σημείο να την παρακολουθεί μαζί με άλλα άτομα. Σήμερα, η Κάτια Ταραμπάνκο περιγράφει ψύχραιμα το σκηνικό και εξηγεί πως πλέον αντιλαμβάνεται από πολύ νωρίς αντίστοιχους ανθρώπους.

Δείτε επίσης: Κάτια Ταραμπάνκο: «Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία και σταμάτησα να τιμωρώ τον εαυτό μου»

Η αποκάλυψη της Κάτιας Ταραμπάνκο για εμμονικό σύντροφο που είχε

«Έχω δεχτεί παρακολούθηση, είχε πλάκα γιατί οδηγούσαν από πίσω μου 2-3 μηχανές χωρίς φώτα. Ήταν καταπάτηση ελευθερίας, εγώ τότε μικρή ήμουν γέλαγα με αυτά. Δεν είχε φοβηθεί, γέλαγα με αυτά γιατί ήξερα από που ερχόταν. Υπήρχε μια εμμονική αγάπη και υπήρχε ανασφάλεια. Κυρίως από ανασφάλεια προέρχονται πάντα αυτά. Αν δεν πιστεύεις στον εαυτό σου, δεν μπορείς να πιστέψεις σε κανέναν άλλο.

Εγώ πιστεύω πολύ σε εμένα, πιστεύω και στον εαυτό μου και άμα είναι να αποδειχτεί κανένας σκάρτος είναι ελεύθερος μακριά και αγαπημένοι. Απλά τώρα με τα χρόνια έχω μάθει να τους ξεχωρίζω από πιο πριν. Τον εμμονικό τύπο τον ξεχωρίζεις και από τον τρόπο που μιλάει, από τη γλώσσα του σώματος, την κινησιολογία», είπε η Κάτια Ταραμπάνκο.