Άρης Σοϊλέδης: Στη Μύκονο με την σύντροφό του, Μαριλίνα Κυπαρρίση - Την κρατούσε από τον ώμο και διασκέδασαν σε γνωστό bar

Δεν κοίταξαν ούτε λίγο στην κάμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άρης Σοϊλέδης: Στη Μύκονο με την σύντροφό του, Μαριλίνα Κυπαρρίση - Την κρατούσε από τον ώμο και διασκέδασαν σε γνωστό bar

Μπορεί ο Άρης Σοϊλέδης να άκουσε πολλά για το χωρισμό του από την Μαρία Αντωνά, καθώς φημολογήθηκε πως διατηρούσε παράλληλη σχέση όσο εκείνη βρισκόταν στο Survivor, ωστόσο, πλέον φαίνεται πως και οι δυο έχουν προχωρήσει στις ζωές τους και δεν αφήνουν να τους επηρεάζει το παρελθόν.

Η ραδιοφωνική παράγωγος λέγεται πως έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Γιώργου Λιάγκα, με τον οποίο περνάνε πολύ χρόνο μαζί και χθες 11/6 απόλαυσαν το φαγητό και το ποτό τους μαζί με φίλους. Από την άλλη, ο ποδοσφαιριστής είναι σε σχέση με την Μαριλίνα Κυπαρίσση, η οποία εργάζεται υποδοχή σε γνωστό μαγαζί της Μυκόνου.

Η έξοδο Σοϊλέδη - Κυπαρρίση στην Μύκονο

Η κάμερα λοιπόν του Mykonoslivetv, εντόπισε τον Άρη Σοϊλέδη και την Μαριλίνα Κυπαρίσση στα Ματογιάννια να απολαμβάνουν την βόλτα τους. Εκείνος την είχε αγκαλιά από τους ώμους και περπάτησαν μέχρι ένα γνωστό bar της Χώρας, όπου απόλαυσαν το ποτό τους.

Διάφορα σενάριο ωστόσο μιλούσαν για χωρισμό, πλέον όμως πιο πιθανό μοιάζει εκείνο της συγκατοίκησης (αφού τον διέψευσαν)... Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στην εφημερίδα Real Life, το ζευγάρι μένει μαζί. Λίγες εβδομάδες μετά το χωρισμό του από την Μαρία Αντωνά μάζεψε τα πράγματα του και πλέον μένει στο σπίτι της συντρόφου του στην περιοχή του Μεταξουργείου.

Να σημειωθεί πως μετά το χωρισμό Σοϊλέδη - Αντωνά, ο Κώστας Φραγκολιάς έπαψε να έχει επαφές μαζί του παρόλο που θα γινόντουσαν κουμπάροι. «Έχουμε πάψει να μιλάμε. Δεν έχει να κάνει με αυτό που έγινε με την Μαρία και το Άρη μεταξύ τους. Έχει να κάνει με το ότι το διάστημα που η Μαρία έλειπε τον πήρα 3-4 φορές τηλέφωνο για να κάνουμε κάτι, για κάτι που τον χρειάστηκα... Δεν με πήρε ποτέ πίσω... Μία φορά που χρειάστηκε κάτι, να κλείσω μόνο ένα τραπέζι για μία παρέα από την Κρήτη, με χαρά το έκανα», έχει πει από την πλευρά του.