Πέθανε πολύ γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια - «Νοσηλευόταν με προχωρημένο καρκίνο»

Πολύ δύσκολες στιγμές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Θρήνος επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο με την είδηση πως πολύ γνωστή τραγουδίστρια που έχει επίσης γράψει μεγάλες μουσικές και θεατρικές επιτυχίες, δυστυχώς έφυγε από την ζωή έπειτα από σκληρή μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Την είδηση ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος Αντώνης Μποσκοϊτης.

«Αποχαιρετούμε τη Μαριαλένα Οικονομίδου, την κόρη του Γιώργου Οικονομίδη. Έφυγε πριν λίγη ώρα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν με προχωρημένο καρκίνο. Εδώ και τρία χρόνια δεν είχαμε καμία επικοινωνία. Λυπάμαι πολύ. Ήταν νέα γυναίκα και ιδιαίτερα δημιουργική. Ετών 67. Το πρωί θα αναρτήσω τη μεγάλη συνέντευξη που μου είχε δώσει το Φεβρουάριο του 2020, απ' όπου και οι photos της Αγγελική Παπαϊωάννου. Θερμά συλλυπητήρια στα δύο της παιδιά και τις οικογένειες τους», ανακοινώθηκε χαρακτηριστικά.

Αποχαιρετούμε τη Μαριαλένα Οικονομίδου, την κόρη του Γιώργου Οικονομίδη. Έφυγε πριν λίγη ώρα στο νοσοκομείο, όπου...

Posted by Antonis Boskoitis on Tuesday, June 11, 2024

Δείτε επίσης: Θρήνος για θρυλικό ποδοσφαιριστή και στρατηγικό μέλος του Ολυμπιακού - Δολοφόνησαν τα δύο ανίψια του

Ποια ήταν όμως η Μαριαλένα Οικονομίδου που πέθανε

Η Μαριαλένα Οικονομίδου ήταν κόρη του Γιώργου Οικονομίδη, Έλληνα κονφερασιέ, τραγουδιστής, σεναριογράφος και εκφωνητής ραδιοφώνου που έγραψε τη δική του επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, αλλά και εγγονή του σπουδαίου ηθοποιού Χρήστου Τσαγανέα και της Νίτσας Τσαγανέα. Με λίγα λόγια "κουβαλούσε" μεγάλα ονόματα στην πλάτη της.

Η ίδια όμως κατάφερε να γράψει την δική της επαγγελματική πορεία και να μιλάει για την καριέρα της με διθυραμβικά λόγια. Παρά την οικονομική καταστροφή και το θάνατο του πατέρα της, κατάφερε να σταθεί στα πόδια της.

Μαριαλένα Οικονομίδου πέθανε

Για την μάχη που έδινε με τον καρκίνο, είχε μιλήσει ανοιχτά. «Είδα ότι κάτι υπάρχει στους αδένες μου. Πήγα σε έναν γιατρό, το κοίταξα και είδαμε στον πνεύμονα ότι έχω καρκίνο. Ευτυχώς δεν είναι επιθετικός ο καρκίνος που έχω εγώ! Ενιωσα θλίψη, περισσότερο γιατί ήθελα να είμαι συνέχεια κοντά στα παιδιά μου, τα οποία υπεραγαπώ και με λατρεύουν κι εκείνα. Ενας γονιός δεν χορταίνει ποτέ τα παιδιά του και τα εγγόνια του. Επίσης, ένιωσα φόβο για το άγνωστο. Ομως επειδή την ίδια αρρώστια την είχα περάσει και με τον μπαμπά μου και με τον Ρομπέρτο, ήξερα τι θα βρω μπροστά μου. Ηξερα ότι οι θεραπείες για τον καρκίνο δεν είναι και οι πιο εύκολες. Πόσο μάλλον για εμένα που είχα περάσει και έμφραγμα», είχε πει στην εφημερίδα Espresso το 2022.