Τομ Κρουζ: Στην Ελλάδα ο σταρ του Χόλυγουντ - Οι φωτογραφίες από το αεροδρόμιο με ιδιωτικό τζετ

Ο λόγος της επίσκεψής του στη χώρα μας

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Πόλος έλξης για αστέρες του Χόλυγουντ, και όχι μόνο, γίνεται κάθε καλοκαίρι η Ελλάδα και τα νησιά του Αιγαίου ακόμα περισσότερο. Η «παρέλαση» των σταρ ξεκίνησε από νωρίς για φέτος, με τον Τομ Κρουζ να σέρνει τον... χορό.

Ο Τομ Κρουζ, που έχει γίνει παγκοσμίως γνωστός για την ερμηνεία του σε ταινίες-hit των προηγούμενων δεκαετιών, όπως το «Top Gun» και το «Mission: Impossible», δεν επισκέπτεται τη χώρα μας για πρώτη φορά, καθώς στο παρελθόν έχει περάσει μέρος των διακοπών του εδώ, ενώ έχει εκφράσει τον θαυμασμό του για το φαγητό, καθώς και για την ελληνική φιλοξενία.

Ο σκοπός της επίσκεψης του Τομ Κρουζ στην Ελλάδα

Ο βραβευμένος με Όσκαρ και Χρυσές Σφαίρες ηθοποιός έκανε στάση για ανεφοδιασμό στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, όπου τον «τσάκωσε» ο φωτορεπόρτερ Νίκος Ζότος. Σε φωτογραφίες που ανέβηκαν στο Mykonos Live Tv, βλέπουμε τον 62χρονο ηθοποιό να κατεβαίνει από το ιδιωτικό του τζετ σε ένα σύντομο διάλειμμα από την πτήση του, πριν συνεχίσει λίγες ώρες αργότερα.

Τελικός προορισμός του Τομ Κρουζ ήταν η Θεσσαλονίκη, όπου έμεινε για μιάμιση μέρα. Ο λόγος της επίσκεψής του Χολυγουντιανού σταρ, σύμφωνα με το mykonoslive.tv, ήταν η αναζήτηση χώρων όπου θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα για επερχόμενες ταινίες του.