Άρης Σοϊλέδης: Διαψεύδει κατηγορηματικά τον χωρισμό του με την Μαριλίνα Κυπαρίσση – Δείτε φωτογραφία

Το ζευγάρι είναι αυτές τις μέρες στη Μύκονο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Ζότος

Τελικά ο Άρης Σοϊλέδης δεν ακολούθησε χωριστούς δρόμους με τη σύντροφό του Μαριλίνα Κυπαρίσση, όπως ακουγόταν έντονα τις τελευταίες μέρες. Ο ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης του Survivor διέψευσε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις φήμες, αποκαλύπτοντας πως αυτές τις μέρες περνάει όμορφα, αγκαλιά με το κορίτσι του και θέα στη θάλασσα της Μυκόνου.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από λίγη ώρα, η Μαριλίνα Κυπαρίσση ανέβασε φωτογραφία να απολαμβάνει ένα ποτήρι κρασί δίπλα στο Αιγαίο, κάνοντας tag τον σύντροφό της στο... δεύτερο ποτήρι. Ο Άρης Σοϊλέδης αναδημοσίευσε το στιγμιότυπο, βάζοντας με αυτόν τον τρόπο τέλος στα σενάρια χωρισμού.

Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο που ανέβασε ο Άρης Σοϊλέδης:

Ανάρτηση Άρης Σοϊλέδης

Δείτε επίσης: Άρης Σοϊλέδης: Μετά τον χωρισμό από την Αντωνά, έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη νέα σύντροφό του

Συγκατοίκηση αντί για χωρισμός για τον Άρη Σοϊλέδη

Πλέον πιο πιθανό μοιάζει εκείνο της συγκατοίκησης... Μετά από λίγους μήνες μετά, ο Άρης Σοϊλέδης φαίνεται πως έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με την σύντροφό του, Μαριλίνα Κυπαρίσση και σύμφωνα με ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στην εφημερίδα Real Life, το ζευγάρι μένει μαζί. Λίγες εβδομάδες μετά το χωρισμό του από την Μαρία Αντωνά μάζεψε τα πράγματα του και πλέον μένει στο σπίτι της συντρόφου του στην περιοχή του Μεταξουργείου.

Να σημειωθεί πως μετά το χωρισμό Σοϊλέδη - Αντωνά, ο Κώστας Φραγκολιάς έπαψε να έχει επαφές μαζί του παρόλο που θα γινόντουσαν κουμπάροι. «Έχουμε πάψει να μιλάμε. Δεν έχει να κάνει με αυτό που έγινε με την Μαρία και το Άρη μεταξύ τους. Έχει να κάνει με το ότι το διάστημα που η Μαρία έλειπε τον πήρα 3-4 φορές τηλέφωνο για να κάνουμε κάτι, για κάτι που τον χρειάστηκα... Δεν με πήρε ποτέ πίσω... Μία φορά που χρειάστηκε κάτι, να κλείσω μόνο ένα τραπέζι για μία παρέα από την Κρήτη, με χαρά το έκανα», έχει πει από την πλευρά του.