Τάκης Ζαχαράτος: Η αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και για την προσωπική του ζωή

«Θα σας πω κάτι που δεν έχω ξαναπεί...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Τάκης Ζαχαράτος: Η αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και για την προσωπική του ζωή

Ο Τάκης Ζαχαράτος ήταν ο σημερινός καλεσμένος της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Ο επιτυχημένος performer μίλησε για τη ζωή του, την λαμπερή καριέρα του και τις συναντήσεις του με μεγάλες γυναίκες του καλλιτεχνικού χώρου, κορυφαία όλων η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Όπως τόνισε ο Τάκης Ζαχαράτος, δεν ήταν μόνο επιτυχημένη χάρη στην εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και στο μυαλό της, με το οποίο εξασφάλισε δικαιώματα επαναλήψεων που δεν διεκδίκησαν άλλοι συνάδελφοί της μέχρι να περάσουν πολλά χρόνια.

«Η Αλίκη ήταν η πρώτη η οποία έφερε τα συμβόλαια της Αμερικής στην Ελλάδα και έβαλε όρο ότι θα πληρωθεί στις επαναλήψεις σε οποιοδήποτε Μέσο παιχτεί μία ταινία της. Ήταν η πιο έξυπνη απ' όλες. Οι άλλοι βάλανε μόνο για εκείνη την ώρα», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Τάκης Ζαχαράτος, τονίζοντας εν συνεχεία ωστόσο ότι δεν έχουν σημασία μόνο τα χρήματα, αλλά η αυθεντικότητα και η ταπεινότητα.

Δείτε επίσης: Τάκης Ζαχαράτος: «Δεν περίμενα ότι θα γίνει όλο αυτό αλλά...» - Η νέα απάντηση του για το περιστατικό με την Πόπη Τσαπανίδου

Η στιγμή που ο Τάκης Ζαχαράτος τρόμαξε βλέποντας στον καθρέφτη την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Ο Τάκης Ζαχαράτος μίλησε σε διαφορετικό σημείο της συνέντευξης και για την προσωπική του ζωή. «Ο έρωτάς μου ήταν να βγαίνω στη σκηνή, αισθανόμουν ότι με εμποδίζει κάπως να ερωτεύομαι, έλεγα “μην μας τα χαλάσει αυτό”. Ενώ τώρα κατάλαβα ότι αν είσαι με τον κατάλληλο άνθρωπο που έχει κατανόηση, και ξέρει, μπορείς να είσαι μια χαρά. Όταν είμαι σε σχέση είμαι μόνο ο εαυτός μου, όχι οι ρόλοι. Το αντίθετο θα ήταν... “Ψυχώ”. Οι περσόνες είναι μόνο στη σκηνή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια έκανε και μία αποκάλυψη. «Θα σας πω κάτι που δεν έχω ξαναπεί... Όταν ήμουν στο θέατρο “Αλεξάνδρα” στο Κολωνάκι, όπου έκανα τα πρώτα μου show, έκανα την Αλίκη. Όταν τελείωσε η παράσταση, έβγαλα την περούκα και είχα ακόμα το μαλλί της, καρέ, και βγαλμένο φρύδι. Τρόμαξα εκείνη τη στιγμή, σκέφτηκα “Πού είμαι εγώ;”. Την επόμενη μέρα το έκοψα κοντό, το έκανα σκούρο, και άφησα το φρύδι να βγει. Πρέπει να μάθεις να επιστρέφεις στον εαυτό σου, όταν υποδύεσαι έναν ρόλο, όπως μου είπε ο Ανδρέας Βουτσινάς και με παρότρυνε να κάνω ψυχανάλυση. Θα ήταν πολύ βαρετό να είμαι το ίδιο στη σκηνή και στη ζωή, το βρίσκω άρρωστο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τάκης Ζαχαράτος.