MasterChef: Χειροτονήθηκε μοναχός ο Ευστάθιος Αυγουστάκης 4 χρόνια μετά - Το νέο όνομα και η εικόνα του σήμερα

Πριν από λίγους μήνες έχασε μητέρα και ανιψιά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef: Χειροτονήθηκε μοναχός ο Ευστάθιος Αυγουστάκης 4 χρόνια μετά - Το νέο όνομα και η εικόνα του σήμερα

Πολλοί παίκτες έχουν περάσει από το MasterChef αυτά τα οκτώ χρόνια που βρίσκεται στον αέρα. Κάποιοι νίκησαν, άλλοι ξεχώρισαν και συνέχισαν μία λαμπρή πορεία ακόμη και μετά το ριάλιτι μαγειρικής και ορισμένοι απομακρύνθηκαν από τα φώτα της δημοσιότητας και συνέχισαν μία διαφορετική ζωή. Ένας από αυτούς είναι και ο Ευστάθιος Αυγουστάκης, ο οποίος συμμετείχε στον τέταρτο κύκλο.

Ο ίδιος είχε βρεθεί στο προσκήνιο στις αρχές του 2024, όταν η μητέρα και η ανιψιά του ενεπλάκησαν σε τροχαίο δυστύχημα και έχασαν τη ζωή τους στη Λυγαριά της Κρήτης. Η πρώτη ήταν 59 ετών και ονομαζόταν Μαρία Καραμανιά και το κοριτσάκι ήταν μόλις 21 μηνών. Παρόλα αυτά και τότε παρέμεινε διακριτικός και δεν βγήκε στα κανάλια να κάνει δηλώσεις.

Δείτε επίσης: MasterChef: Αγνώριστη η Γωγώ Κωστάκη 6 χρόνια μετά - Πού είναι και με τι ασχολείται σήμερα

Το νέο όνομα και η εικόνα του παίκτη από το MasterChef, Ευστάθιου Αυγουστάκη

Ο λόγος που αυτή τη στιγμή το όνομά του συζητιέται είναι το γεγονός πως αποφάσισε να αφήσει πίσω του όλα όσα γνωρίζε και να ξεκινήσει μία νέα ζωή ως μοναχός. Το πρωί της Τρίτης 11 Ιουνίου, λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες από το trikalavoice.gr, εισήλθε στο Ναό και έλαβε τον πρώτο βαθμό ιεροσύνης, καθώς ο κ. Χρυσόστομος τον χειροτόνησε διάκονο, με τους πιστούς να αναφωνούν γύρω του «Άξιος». Πλέον ονομάζεται μοναχός Ευμένιος.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο πρώην παίκτης του μαγειρικού διαγωνισμού πέρασε κάποιο διάστημα στην Αφρική κάνοντας φιλανθρωπικό έργο. Μαγείρευε, συγκεκριμένα, για παιδιά που το είχαν ανάγκη, συνδυάζοντας, όπως φαίνεται, τις μεγάλες του αγάπες, να βοηθάει κόσμο και να ετοιμάζει νόστιμα γεύματα.

Δείτε επίσης: MasterChef: «Πουλήσαμε ό,τι είχαμε στο σπίτι μας με την σύντροφό μου και...» - Πώς είναι και με τι ασχολείται σήμερα ο Γιώργος Λασκαρίδης

Ευστάθιος Αυγουστάκης MasterChef
Πηγή: Δημήτρης Καραγιάννης - trikalavoice.gr

Ευστάθιος Αυγουστάκης MasterChef  χειροτονήθηκε
Πηγή: Δημήτρης Καραγιάννης - trikalavoice.gr

Ευστάθιος Αυγουστάκης MasterChef  μοναχός
Πηγή: Δημήτρης Καραγιάννης - trikalavoice.gr