Coldplay: Δεν τσιγκουνεύτηκαν - Τα εκατομμύρια που έδωσαν για το γύρισμα στο Ηρώδειο

Δεν τα λυπήθηκαν καθόλου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Οι Coldplay πραγματοποίησαν δυο συγκλονιστικές συναυλίες στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 8/6 και την Κυριακή 8/6, οι οποίες βγήκαν απευθείας sold out. Όλο το Σαββατοκύριακο μέχρι και την Δευτέρα το συγκρότημα τρένταρε σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με το δίκιο του κιόλας. Είχαν μια απίστευτη σκηνική παρουσίαση, ενώ όλο το στάδιο συμμετείχε σε τραγούδια τους.

Ωστόσο, δεν έμειναν μόνο εκεί! Σήμερα 11/6 στις 17:00 θα ξεκινήσει το γύρισμα για video clip τους που θα κρατήσει μέχρι τις 23:00 το βράδυ. Το γύρισμα θα γίνει στο Ηρώδειο και το συγκρότημα έχει προσκαλέσει όλους τους fans για να συμμετέχουν.

«Πρόσκληση σε κινηματογράφηση μουσικού video. Αγαπημένοι μας φίλοι στην Αθήνα! Είσαστε καλεσμένοι να εμφανιστείτε στο μουσικό μας βίντεο. Σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουνίου. Μαζί μας. Ελάτε στην οδό Mirtsiefski 29, Athina 117 41, 17:00 με 23:00. Φορέστε ό,τι θέλετε. Παρακαλούμε ΟΧΙ άσπρα ρούχα και καθόλου λογότυπα ή συγκροτήματα. Επιτρέπονται μόνο επίπεδα, άνετα παπούτσια με μαλακό πάτο. Επιτρέπονται μικρές τσάντες. Οι κάμερες και τα κινητά θα αποθηκευτούν με ασφάλεια από τη φύλαξη μας σε ειδικό χώρο και θα σας επιστραφούν στο τέλος. Το πιο σημαντικό είναι ότι θέλουμε να σας δούμε εκεί!», ανακοίνωσαν οι Coldplay.

Πόσα χρήματα έδωσαν οι Coldplay για το γύρισμα στο Ηρώδειο;

Σύμφωνα με την εκπομπή Αταίριαστοι, το μουσικό συγκρότημα δεν τσιγκουνεύτηκε καθόλου και έδωσε 3.00.000 ευρώ για να πραγματοποιηθεί το γύρισμα.

Δείτε επίσης: Λογικά ήταν από... χρυσό - Πόσο κόστισε ένα εισιτήριο για την συναυλία τους στην Ελλάδα