Μπάρκα σε Κρικοριάν: «Θα μας πεις αν έχεις κανένα ραντεβού με το STAR;» - Η ενόχληση και η όλο νόημα απάντηση για το ρεπορτάζ του Λιάγκα

Δεν άντεξε να μην το σχολιάσει η παρουσιάστρια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μπάρκα σε Κρικοριάν: «Θα μας πεις αν έχεις κανένα ραντεβού με το STAR;» - Η ενόχληση και η όλο νόημα απάντηση για το ρεπορτάζ του Λιάγκα

Πριν από κάποια 24ωρα η Δέσποινα Καμπούρη ανακοίνωσε πως την επόμενη σεζόν δεν θα βρίσκεται στην ομάδα του Πάμε Δανάη (δείτε εδώ τι έχει συμβεί) και λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιάγκας παρουσίασε ένα άλλο ρεπορτάζ στον αέρα του Πρωινού, το οποίο μιλούσε για τον Γιώργο Κρικοριάν, επισημαίνοντας πως έχει κάνει ραντεβού με το STAR και πως είναι πολύ πιθανό αυτό να σημαίνει και δεύτερη αποχώρηση από την εκπομπή του MEGA.

Και μετά το ρεπορτάζ ο ίδιος σχολίασε: «Κάνουν εκπομπή για να αρέσουν στους τηλεκριτικούς; Ε, γι’ αυτό αποτυγχάνουν!», τονίζοντας πως μόνη αρνητική κριτική που έχει δεχθεί η δική του εκπομπή είχε να κάνει με το γεγονός πως η ομάδα του είχε σχολιάσει το φιλί της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η ενόχληση και η απάντηση της Δανάης Μπάρκα στον Γιώργο Λιάγκα μετά το ρεπορτάζ του

Η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη, λοιπόν, το πρωί της Τρίτης 11 Ιουνίου έδειξε την ενόχλησή της για όλα όσα ακούστηκαν στο πλατό του ΑΝΤ1 και έτσι αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Ξεκίνησε ρωτώντας τον συνεργάτη της αν έχει κάνει όντως ραντεβού με το STAR.

«Θα μας πεις αν έχεις κανένα ραντεβού με το STAR; Γιατί χθες το είδαμε και αυτό», είπε και ο Γιώργος Κρικοριάν απάντησε: «Δεν έχω κάνει κανένα ραντεβού με το STAR. Το είδαμε και έχω πάρα πολλά τηλέφωνα για το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν είναι κακό να δέχεται κάποιος προτάσεις. Είναι κακό να γράφονται ψευδή δημοσιεύματα που μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα, όχι μόνο για αυτόν που γράφονται, στο κανάλι, στους συνεργάτες του. Πάντα θέλω να είμαι ξεκάθαρος και είμαι».

«Ας σκεφτούμε, λοιπόν, ότι η επιτυχία - και δεν το λέω καθόλου αλαζονικά γιατί έχουμε δείξει τι είμαστε - μία επιτυχία αυτής της παρέας - γιατί είναι σημαντικό να δημιουργούνται παρέες και να είμαστε άνθρωποι με Α κεφαλαίο - είναι ίσως ότι αν όχι ποτέ, ποτέ ηθελημένα δεν έχουμε προσβάλλει ή δεν έχουμε φέρει σε δύσκολη θέση άλλους ανθρώπους. Και αυτό το παίρνουμε ως επιτυχία ο καθένας από εμάς… Κι αυτή να είναι η επιτυχία μας, να είμαστε ωραίοι άνθρωποι, να μην προβάλλουμε, να είμαστε αυθεντικοί και ειλικρινείς και όλα τα άλλα να είχαμε να λέγαμε», δήλωσε στο τέλος η Δανάη Μπάρκα απαντώντας στον Γιώργο Λιάγκα.