Ζέτα Θεοδωροπούλου - Παναγιώτης Ταχτσίδης: Στα ίδια μπουζούκια σε διαφορετικές παρέες! Η κίνηση όταν την είδε μέσα στο πλήθος

Το έριξαν στο χορό μετά το διαζύγιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν την Ζέτα Θεοδωροπούλου να έχει χωρίσει από τον σύζυγό της, Παναγιώτη Ταχτσίδη έπειτα από πολλά χρόνια γάμου και δυο παιδιά. Οι φήμες αυτές τελικά επιβεβαιώθηκαν από την ίδια την Ζέτα και συγκεκριμένα με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η μελαχρινή καλλονή ξεμπρόστιασε τον πρώην σύζυγό της για παράλληλη σχέση. «Τόσο καιρό προσπαθώ να ανταπεξέλθω σε ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι και ταυτόχρονα να κρύβω την εξαπάτηση από τον ίδιο μου τον σύζυγό που εδώ και μήνες διατηρεί παράλληλη σχέση για την οποία επί μήνες εμένα με έβγαζε τρελή παρά τα τρανταχτά στοιχεία και αποδείξεις που είχα», έγραψε μεταξύ άλλων - δείτε αναλυτικά την ανάρτηση.

Μετά την αποκάλυψη αυτή, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης απάντησε με δήλωση που έκανε στην εκπομπή Γειά σου, χωρίς ωστόσο να δίνει παραπάνω λεπτομέρειες σχετικά αλλά και ούτε να επιβεβαιώνει τα λεγόμενα της πρώην γυναίκας του σχετικά με την απιστία.

Οι κοινή έξοδος Θεοδωροπούλου - Ταχτσίδη σε... διαφορετικές παρέες

Πριν περίπου 2 εβδομάδες, και πριν δημιουργηθεί το σούσουρο με την αποκάλυψη της Ζέτας Θεοδωροπούλου περί απιστίας του άντρα της, το πρώην πλέον ζευγάρι είχε διασκεδάσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο Vogue Club, σε διαφορετικές παρέες.

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης ήταν στην μια άκρη του νυχτερινού μαγαζιού με την παρέα του, και η Ζέτα στην άλλη μαζί με τις φίλες της (ανάμεσα τους πρώην παίκτριες του My style rocks).

Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, την στιγμή που η Ζέτα σηκώθηκε, ο Παναγιώτης την είδε μέσα στο πλήθος και γύρισε να την κοιτάξει.

Ζέτα Θεοδωροπούλου Παναγιώτης Ταχτσίδης χωρισμός

Ζέτα Θεοδωροπούλου Παναγιώτης Ταχτσίδης παιδιά

Ζέτα Θεοδωροπούλου Παναγιώτης Ταχτσίδης