Ιωάννα Τούνη: «Εύπορη με mentality φτωχής! Μεγάλωσα αρκετά "δύσκολα" και...» - Έπαιζε με την τρύπια κάλτσα της ο μικρός Πάρης

Το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη καθημερινά αναρτά φωτογραφίες και βίντεο από όσα κάνει μέσα στην ημέρα της, από το γυμναστήριο που πηγαίνει, τα προϊόντα που προμηθεύεται, μέχρι και τις περιπέτειες με τον γιο της στα αεροδρόμια, σε κάθε πήγαινε - έλα της από Αθήνα - Θεσσαλονίκη και αντίστροφα.

Πολλές από τις αναρτήσεις της έχουν και χιουμοριστικό περιεχόμενο, αφού η ίδια πολλές φορές ακόμη και τις στιγμές που τα πράγματα δυσκολεύουν, προσπαθεί να μην το βάζει κάτω και κάνει πλάκα για να ξορκίσει το κακό. Την Δευτέρα 10 Ιουνίου, λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο όπου έδειχνε την τρύπια κάλτσα της, με τον μικρό Πάρη να παίζει με αυτή, χωρίς να ντρέπεται ή να διστάζει.

Δείτε επίσης: Άσχημη εξέλιξη - Τι συνέβη στα... αθόρυβα με την επιχείρηση γυαλιών που διατηρούσε

Το χιουμοριστικό βίντεο της Ιωάννας Τούνη με την τρύπια κάλτσα της

«Μεγάλωσα αρκετά "δύσκολα" και όσο και να δουλέψω, όσα και να βγάλω, το μυαλό μου μένει εκεί. Εύπορη με mentality φτωχής. Δεν πετάω την κάλτσα με την τρυπούλα και σκέφτομαι να την μπαλώσω κιόλας, ενώ είχα πάρει 6,90 τα 3 ζευγάρια κάλτσες», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Νέο σπίτι για την Ιωάννα Τούνη - Έτσι είναι το εσωτερικό του

Λίγο αργότερα, το ίδιο βράδυ, έκανε μία ανάρτηση και στο Tik Tok. Η γνωστή influencer την ώρα που άραζε στο σπίτι με τους φίλους της και έκαναν μια κουβέντα για τις συνεργασίες τους ρώτησε τον φίλο της, Στιβ, αν έχει φάει ποτέ πιστόλι από εταιρεία που έχει συνεργαστεί κι εκείνος της απάντησε όχι με την ίδια να αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως εκείνη δεν έχει πληρωθεί κι από γνωστό μεγαλοεπιχειρηματία μάλιστα.

«Οι εταιρείες που δουλεύω είναι πάρα πολύ καλές, όλοι είναι ένας προς έναν, έχω χρόνια συνεργασίες αλλά ως συνεργάτες και μικρές εταιρείες ακόμα κάνουν τα κουμάντα τους και φυσικά πληρωνόμαστε κανονικά, κόβουμε τα τιμολόγιά μας, τα πάντα. Βέβαια υπάρχει μόνο ένας που δεν με έχει πληρώσει και με έχει πιστολιάσει, είπα στα παιδιά το όνομα, σε εσάς δεν θα το πω θα σας αφήσω να μαντέψετε, δεν θα σας πω ποτέ βέβαια, αλλά θα σας αφήσω να μαντέψετε», δήλωσε χαρακτηριστικά στο βίντεο αφήνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους να μαντεύουν κάτω στα σχόλια.