Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αυτή η Τρίτη είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή! Σε αγαπώ...» - "Έλιωσε" στον αέρα του Happy Day για την κορούλα της

Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια της μικρής της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αυτή η Τρίτη είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή! Σε αγαπώ...» -

Ξημέρωσε Τρίτη 11 Ιουνίου σήμερα και ολόκληρη η ομάδα του Happy Day βρέθηκε στο πλατό του ALPHA για να καλημερίσει τους τηλεθεατές. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε πρώτη τον λόγο και εξήγησε αμέσως πως αυτή η ημέρα είναι ξεχωριστή για εκείνη και την οικογένειά της.

Η κόρη της, Μαίρη, το δεύτερο παιδί της, που ήρθε στον κόσμο το 2014, έχει τα γενέθλιά της και η παρουσιάστρια θέλησε να της ευχηθεί στον αέρα. Αφιέρωσε, λοιπόν, λίγα λεπτά για εκείνη, ενώ θυμήθηκε και τι είχε συμβεί την ημέρα που την γέννησε (δείτε εδώ και τη φωτογραφία με τη Νάγια στα δικά της γενέθλια).

Οι ευχές της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τα γενέθλια της κόρης της, Μαίρης

«Καλημέρα σε όλους εσάς! Η αλήθεια είναι ότι αυτή η Τρίτη είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή για κάποιους από εμάς. Για την Τίνα και εμένα. Να μας ζήσουν οι εορτάζοντες. Να χαίρομαι την Μαίρη μου, που σαν σήμερα γεννήθηκε, τη γέννησα. Έγινε 10 ετών! Πώς πέρασαν δέκα χρόνια. Μαζί με την εκπομπή.

Θυμάμαι ότι είχα έρθει εδώ το πρωί, κάτι είχαμε και χορεύαμε και γυρνάω στο σπίτι το μεσημέρι και λέω "αχ είμαι πτώμα και λέω ας πέσω για ύπνο", κοιμήθηκα τρεις ώρες, ξύπνησα και με το που σηκώνομαι, έσπασαν τα νερά. Το απογευματάκι την γέννησα. Να είσαι καλά κοριτσάκι μου. Να σε χαίρομαι, σε αγαπώ. Να είσαι πάντα αυτό το γλυκομίλητο, ζουζουνιάρικο πλάσμα. Η Μαιρούλα μας!», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε επίσης: Με μίνι φλοράλ φόρεμα στην αποφοίτηση του γιου της - Η τρυφερή φωτογραφία με τον μικρό Γιάννη

«Να χαίρομαι τον άντρα μου! Εσύ να χαίρεσαι την κορούλα σου», επισήμανε και η Τίνα Μεσσαροπούλου, καθώς ο σύζυγός της έχει κι εκείνος τα γενέθλιά του.

Πριν από λίγες ημέρες (31/5) είχε και η ίδια τα γενέθλιά της. Από το πρωί, λοιπόν, την περίμεναν πολλές εκπλήξεις, και στο πλατό της εκπομπής της (δείτε εδώ τι ήταν αυτό που την έκανε να κλάψει), αλλά και στο σπίτι της από τα τρία παιδιά της και τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, μαζί με πολλά δώρα.

Τα αγαπημένα της ήταν εκείνα που της χάρισαν οι κόρες της, Νάγια και Μαίρη. Οι δυο τους της ζωγράφισαν κάποιες κάρτες μέσα στις οποίες έγραφαν τα καλύτερα για εκείνη, λέγοντας πως είναι η καλύτερη μαμά του κόσμου και ο αγαπημένος τους άνθρωπος στη γη. Η παρουσιάστρια συγκινημένη και περήφανη για εκείνες δημοσίευσε, μάλιστα, τις κάρτες αυτές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τους ακόλουθούς της να "λιώνουν".

«Όταν η ημέρα των γενεθλίων σου ξεκινά έτσι», έγραψε χαρακτηριστικά εκείνη στην ανάρτησή της.

Δείτε επίσης: Με μίνι φλοράλ φόρεμα στην αποφοίτηση του γιου της - Η τρυφερή φωτογραφία με τον μικρό Γιάννη

Σταματίνα Τσιμτσιλή δώρο γενεθλίων από κόρη

Σταματίνα Τσιμτσιλή δώρο για τα γενέθλια από την κόρη της