Καίτη Φίνου: Η σπαρακτική ανάρτηση για την δολοφονία της 11χρονης στην Ηλεία - «Γιατί ζουν τέτοιοι άνθρωποι θεέ μου;»

Τσακίζει κόκαλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Τεράστιος είναι το σοκ και ο θρήνος που επικρατεί στην Ηλεία μετά την δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής από τον θείο της, ξάδελφο της μητέρας της. Πριν μερικές ημέρες είχε εκδοθεί Amber Alert, με τον θείο να είναι αυτός που ομολόγησε το έγκλημα (αφού τον πρόδωσαν οι κάμερες) και οδήγησε τις Αρχές στο σημείο που άφησε το άψυχο σώμα της.

Αυτό που εκτιμούν οι αστυνομικοί είναι ότι ο δολοφόνος μετέφερε την ανήλικη στο χωράφι, αποπειράθηκε να την βιάσει, εκείνη αντιστάθηκε και τότε άρπαξε ένα κατσαβίδι και την σκότωσε τρυπώντας την αλλεπάλληλα στον λαιμό. Ο δράστης στο παρελθόν μάλιστα, είχε συλληφθεί για βιασμό, ωστόσο, είχε αφεθεί ελεύθερος με όρους μέχρι και την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Μπορεί ο 37χρπνος δράστης να έχει ομολογήσει την δολοφονία της 11χρονης, ωστόσο, δεν έχει αποκαλύψει μέχρι στιγμής το λόγο που τον ώθησε να αφαιρέσει την ζωή του παιδιού. «Την πήγα στο χωράφι και την σκότωσα» έχει παραδεχθεί μέχρι ώρας χωρίς να απαντήσει σε άλλες ερωτήσεις.

Η σπαρακτική ανάρτηση της Καίτης Φίνου για την 11χρονη

Το πανελλήνιο για ακόμα μια φορά είναι "παγωμένο" για τους ανθρώπους που κυκλοφορούν ανάμεσα μας και μπορεί να βρίσκονται ακόμα και στο συγγενικό μας περιβάλλον. Η Καίτη Φίνου λοιπόν, έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση για την 11χρονη που δολοφονήθηκε τόσο άγρια και σε τόσο μικρή ηλικία.

«Χριστέ μου, Παναγία μου... Το παιδί αυτό, ο άγγελος αυτός που είχε δηλωθεί εξαφανισμένο, βρέθηκε μαχαιρωμένο σε χωράφι από συγγενή της. Γιατί ζουν τέτοιοι άνθρωποι θεέ μου; Δε σε έχω ρωτήσει ποτέ γιατί πήρες την οικογένειά μου, εδώ όμως, περιμένω σημάδι σου για το ουρλιαχτό μου προς εσένα. Γιατί;», έγραψε σε ανάρτηση της στο Instagram.

Καίτη Φίνου 11χρονη Ηλεία