Άντζελα Δημητρίου: «Ο Φώτης Λώσης ασχολείται ήδη σε..» - Τι λέει η δικηγόρος του για την Άντζελα Δημητρίου

«Ίσως είναι και χαρακτηριστική η πορεία που ακολουθήθηκε όλο αυτό το διάστημα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η δικηγόρος της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση μίλησε στην εκπομπή Happy Day για τις σχέσεις τους σήμερα με την Άντζελα Δημητρίου. Η τραγουδίστρια έλυσε οποιαδήποτε παρεξήγηση είχε σημειωθεί ανάμεσα τους και πλέον οι σχέσεις τους έχει αποκατασταθεί, όπως έχουμε δει άλλωστε και μέσα από ανάρτηση που έκανε με την εγγονή της από την παιδική χαρά.

Συγκεκριμένα, η κυρία Αλεξάνδρα Μακρή ξεκαθάρισε πως ο κ. Λώσης δεν ανέλαβε μάνατζερ της καλλιτέχνιδος μετά την παραίτηση της Βάσως Καπώνη, ενώ ρωτήθηκε και για το λόγο που η Άντζελα Δημητρίου δεν ολοκλήρωσε φετος καμία από τις επαγγελματικές της συνεργασίες

Τι είπε η δικηγόρος του Φώτη Λώση και της Όλγας Κιουρτσάκη

«Ευτυχώς το κλίμα ανάμεσά τους έχει αποκατασταθεί πλήρως. Η σχέσεις τους πια είναι πάρα πολύ καλές. Οποιαδήποτε παρεξήγηση ανήκει πλέον στο παρελθόν, οπότε είναι όλα μια χαρά.

Ο Φώτης Λώσης δεν ανέλαβε μάνατζερ της, ασχολείται ήδη σε μια άλλη επιχείρηση, εντελώς διαφορετικό αντικείμενο. Δεν το επιβεβαιώνει η πλευρά των εντολέων μου. Αυτό που γνωρίζω από τους εντολείς μου είναι ναι μεν η ψυχολογική κατάσταση της Άντζελας Δημητρίου δεν της επέτρεψε να συνεχίσει, όμως επειδή και όλες οι επιλογές και οι συνεργασίες κρίνονται με την πάροδο του χρόνου, φαντάζομαι πως αυτό το 6μηνο που και η οικογένεια της δεν είχε καμία εμπλοκή σε οποιαδήποτε επαγγελματική της επιλογή, ίσως είναι και χαρακτηριστική η πορεία που ακολουθήθηκε όλο αυτό το διάστημα. Ίσως ήταν άστοχες οι επιλογές. δεν είχε τις συνεργασίες της τη φετινή σεζόν», δήλωσε η δικηγόρος Αλεξάνδρα Μακρή.

Δείτε τι έχει πει ο Χρίστος Αντωνιάδης για το πρόωρο τέλος της συνεργασίας του με την Άντζελα Δημητρίου!