Σταμάτης Κραουνάκης: «Παρά το βάρος μου, η σχέση με το σώμα μου είναι εξαιρετική! Το κάνω όσο μπορώ...»

Η εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταμάτης Κραουνάκης: «Παρά το βάρος μου, η σχέση με το σώμα μου είναι εξαιρετική! Το κάνω όσο μπορώ...»

Ο Σταμάτης Κραουνάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Όσα (δε) λέμε που παρουσιάζει Άννα Δρούζα στο Open. Μίλησε για την εξωτερική του εμφάνιση και τα κιλά του, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας πως στη ζωή του είναι μοναχικός άνθρωπος.

Η συνέντευξη του Σταμάτη Κραουνάκη

Η εξομολόγηση για τα κιλά του

«Παρά το βάρος μου, η σχέση με το σώμα μου είναι εξαιρετική. Το κάνω όσο μπορώ κι είμαι συνέχεια σε απόλυτη πειθαρχία. Έχω σταματήσει τα πάντα, δεν τρώω γλυκά κι έχω γαμ@@ει στις στέβιες», εξομολογήθηκε, ενώ σε ερώτηση αν είναι ψυχικό το βάρος του, απάντησε «Τρώμε. Σούζη τρως τέλος! Μη λέμε μαλ…ες, τρώμε. Δεν τα βάζεις αλλιώς και τα κιλά. Δεν είμαι και της τρελής φάσης, λέω αργά. Δεν λέω να χάσω και 10 κιλά σε ένα μήνα. Δεν το απολαμβάνω πια το φαγητό. Το έχω κόψει από απόλαυση».

Δείτε επίσης: «Είμαι πανερωτικός, αυτό δε σημαίνει ότι πάω και...»: Αποκαλυπτικός ο Σταμάτης Κραουνάκης

Το κεφάλαιο προσωπική ζωή

«Όλοι θέλουμε έναν άνθρωπο κοντά μας είμαι μοναχικός άνθρωπος παρόλο που δεν φαίνεται καθόλου. Η ζωή με έμαθε "ελευθερία". Άσε τον άλλο ελεύθερο, να σε αγαπάει και νιώσε κι εσύ ελευθερία όταν νιώσεις την αγάπη σου» συνέχισε κάνοντας έναν μίνι απολογισμό από τα μαθήματα που πήρε στη ζωή», είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης για την ζωή του.

Μεταξύ άλλων ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε στον έρωτά του με την Λίνα Νικολακοπούλου: «Η Λίνα γεννήθηκε με μία θάλασσα στο μυαλό της. Ταιριάξαμε εκ της αντιθέσεως ήταν τόσο αντίθετα. Την ερωτεύτηκα πολύ, ίσως είναι και η μόνη. Με αγάπησε νομίζω στη ζωή αυτή. Φαντάζομαι ότι αυτοί που με αγάπησαν είναι στα δάχτυλα ενός χεριού».