Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το σχόλιο για τις διαφημίσεις προφυλακτικών - «Αν με ακούει κάποιος στο ΕΣΡ...»

Τι είπε στο πλατό του The 2night show

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το σχόλιο για τις διαφημίσεις προφυλακτικών - «Αν με ακούει κάποιος στο ΕΣΡ...»

O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής The 2night show την ψυχολόγο, Άννα Κανδαράκη με την οποία μίλησαν για την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στο οικογενειακό και στο σχολικό περιβάλλον. Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής θέλησε να τοποθετηθεί για τις διαφημίσεις προφυλακτικών στην τηλεόραση.

Όπως ανέφερε δεν πρέπει να υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ώρα. Για παράδειγμα τώρα οι διαφημίσεις αυτές παίζουν μετά τις 11 το βράδυ, ωστόσο, θα πρέπει κανονικά να προβάλλονται και πιο νωρίς, ώστε να μάθουν τα νέα παιδιά πως τα χρησιμοποιείς και πως σώζουν ζωές.

Το σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις διαφημίσεις προφυλακτικών

«Θέλω να σας πω κάτι γιατί είμαι λίγο σοκαρισμένος. Ίσως με έχετε ακούσει στο ραδιόφωνο το πρωί για το τι συμβαίνει με τα προφυλακτικά. Αν με ακούει κάποιος στο ΕΣΡ, δεν νομίζω ότι έχει κάποια ώρα η διαφήμιση των προφυλακτικών. Ακούω ότι λένε ότι οι διαφημίσεις των προφυλακτικών πρέπει να γίνονται κάπου μετά τις 11. Εθεάθη κάπου στο τέλος του Maestro μία διαφήμιση ενός συγκεκριμένου και πολύ καλού προφυλακτικού και χάρηκα πολύ εκεί που την είδα. Τι έγινε δηλαδή; Η ιστορία του προφυλακτικού που σώζει ζωές, που μπορεί πραγματικά να αλλάξει τα πράγματα αν δεν το χρησιμοποιείς σωστά, έχει ώρα; Δηλαδή, δεν γίνεται κι έχουμε ενοχοποιήσει τόσο πολύ το σ@ξ, που δεν μπορούμε να μιλήσουμε για το προφυλακτικό άλλη ώρα και μιλάμε από τις 11 και μετά; Το βράδυ δηλαδή» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δείτε επίσης: Γρηγόρης Αρναούτογλου - Η εξομολόγηση για πρώην σύντροφό του: «Με απάτησε και άκουσα την πράξη στο κινητό μου»