Επικός Εμμανουήλ Καραλής: «Μαμά ρίξε ένα ξεμάτιασμα!», δήλωσε μετά την πρόκριση στον τελικό του επί κοντώ!

Γύρισε το πόδι του και ζήτησε... βοήθεια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Επικός Εμμανουήλ Καραλής: «Μαμά ρίξε ένα ξεμάτιασμα!», δήλωσε μετά την πρόκριση στον τελικό του επί κοντώ!

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, ο Εμμανουήλ Καραλής κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου, που διεξάγεται στη Ρώμη αυτές τις μέρες. Ο πρωταθλητής στο άλμα επί κοντώ, «πέταξε» πάνω από τα 5,60μ. που έπρεπε να φτάσει για την πρόκριση.

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, ωστόσο, αυτή η πρόκληση ήρθε με ένα μικρό κόστος, καθώς γύρισε το πόδι του λίγο πριν κάνει το άλμα. Ο «Μανόλο», όπως τον αποκαλούν, επικεντρώνεται στην υγεία του πλέον, για να είναι καλά μέχρι τον τελικό της Τετάρτης, ενώ ζήτησε και... ενισχύσεις.

Δείτε επίσης: Πρωταθλητής Ευρώπης ο Μίλτος Τεντόγλου - Κατέκτησε την κορυφή με το άλμα του

Οι δηλώσεις του Εμμανουήλ Καραλή μετά το τέλος του αγώνα

«Σήμερα ήταν απ' τους πιο δύσκολους αγώνες φέτος, είχε αέρα και βροχή. Όπως πήγα να κάνω το άλμα, μου πήρε απότομα ο αέρας το κοντάρι, δεν μπόρεσα να το βάλω μες στην βαλβίδα και έφυγα πίσω. Γύρισα λίγο το πόδι μου, αλλά μέχρι την Τετάρτη θα είμαι καλά!», τόνισε γεμάτος ενθουσιασμό στις πρώτες δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ο Εμμανουήλ Καραλής.

«Όταν αγωνίζομαι με την Εθνική, δεν ξέρω πώς συμβαίνει αυτό, αλλά μου ανεβαίνει η λίμπιντο. Δεν αισθάνομαι πόνο και άγχος, μόνο θετική ενέργεια, το άλμα βγαίνει μόνο του. Ελπίζω την Τετάρτη να δούμε όμορφα πράγματα. Θέλω σίγουρα να κάνω ατομικό ρεκόρ, αλλά όλοι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και ελπίζω να πάνε όλα καλά! Μαμά ρίξε ένα ξεμάτιασμα!» ανέφερε σε ένα... επικό φινάλε ο Εμμανουήλ Καραλής.