Αμαλία Κωστοπούλου: Νέο ρομαντικό ταξίδι με τον σύντροφό της - Διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο και βόλτες με σκάφος

Στη Ιταλία με τον αγαπημένο της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
notrealamalia/ Instagram
notrealamalia/ Instagram

Στιγμές ευτυχίας βλέπουμε να περνάει τους τελευταίους μήνες η Αμαλία Κωστοπούλου μαζί με τον σύντροφό της. Το ζευγάρι ζει μόνιμα στην Αμερική, όπου και εργάζεται, ωστόσο πολύ συχνά κάνει ρομαντικές αποδράσεις για δύο.

Αυτές τις ημέρες λοιπόν η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού χαλαρώνει με τον αγαπημένο της στην Ιταλία. Το ζευγάρι μένει σε πολυτελές ξενοδοχείο, απολαμβάνει δείπνα σε εστιατόρια και την ημέρα κάνει βόλτες με σκάφος.

Οι φωτογραφίες από το νέο ταξίδι της Αμαλίας Κωστοπούλου με τον σύντροφό της

Πριν από μερικούς μήνες η Αμαλία Κωστοπούλου και ο σύντροφός της έζησαν άλλη μια μοναδική εμπειρία ταξιδεύοντας στην Αφρική (δείτε εδώ φωτογραφίες) με το ταξίδι αυτό να μένει αξέχαστο στους δύο τους.



Πρόσφατα, υπήρξαν φήμες που ήθελαν την Αμαλία να είναι έγκυος αλλά η μητέρα της τις διέψευσε με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: «Τους τελευταίους τρεις μήνες διαβάζω κάθε τόσο ότι η οικογένεια μας περιμένει εγγονάκι. Δημοσιεύματα, που κυκλοφορούν γνωρίζουν ήδη το φύλο του, την ημερομηνία γέννησης, συν το όνομα που θα πάρει. Φυσικά ξέρουν ποιος είναι ο πατέρας και πώς χτυπάει η καρδιά της κόρης μου δίπλα του. Ξέρουν πότε θα γίνει ο γάμος, πού, τι θα φορέσω και γιατί δάκρυα συγκίνησης πλημμύρισαν τα μάτια μου.

Η "λεπτομέρεια" ότι κανένα σημείο της αφήγησης δε συναντά την πραγματικότητα, δεν πτοεί τη φαντασία τους. Ούτε καν το γεγονός ότι το όλο story αφορά ένα κορίτσι 26 χρονών, που δικαιούται να μη διαβάζει ευφάνταστα - πλην αναληθή- σενάρια για το μέλλον του... Υ.Γ. Όχι δε ράβομαι για τον γάμο της Αμαλίας, η οποία δεν παντρεύεται, ούτε περιμένει μωρό. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον, αλλά και η μυθοπλασία έχει τα όριά της».