Απολαυστική Μαρία Καβογιάννη: Ξανά στο ρόλο της «Κορίνας» από τα «Εγκλήματα» μετά από 24 χρόνια

Σαν να μην πέρασε μια μέρα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Απολαυστική Μαρία Καβογιάννη: Ξανά στο ρόλο της «Κορίνας» από τα «Εγκλήματα» μετά από 24 χρόνια

Μπορεί να έχουν περάσει δεκαετίες από την πρώτη προβολή της θρυλικής σειράς «Εγκλήματα», ωστόσο παραμένει ακόμα αγαπητή στα μάτια εκατομμυρίων τηλεθεατών, ενώ και οι πρωταγωνιστές της ωριμάζουν σαν το καλό κρασί. Μία εξ' αυτών η Μαρία Καβογιάννη, που υποδυόταν την «Κορίνα Μητροπούλου» πριν από 24 χρόνια, και χρειάζεται μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να μπει ξανά στο πετσί αυτού του ρόλου.

Η αγαπημένη ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην ενότητα του Cinobo με τίτλο Guest Picks και μάλιστα δεν πίστευε στα μάτια της όταν κατάλαβε ποιος θα ήταν ο ρόλος που θα έπρεπε να αναβιώσει. Πέρα από την χαρακτηριστική περούκα, η παραγωγή είχε φροντίσει ώστε η Μαρία Καβογιάννη να έχει και το τηλέφωνο σε σχήμα από κόκκινα χείλη, απ' το οποίο και έκλεινε τα ραντεβού της η «Κορίνα» στα Εγκλήματα.

Δείτε επίσης: Maestro: «Καταπληκτική Μαρία Καβογιάννη!» - Καθολική αποθέωση στο twitter για την ηθοποιό στη μεγάλη πρεμιέρα 16/5

Η αντίδραση της Μαρίας Καβογιάννη όταν κλήθηκε να υποδυθεί ξανά την Κορίνα

«Θα τρελαθώ! Έλα, δεν υπάρχει αυτό. Πες μου ότι όλα αυτά είναι από τότε. Είναι καταπληκτικό και πολύ συγκινητικό όλο αυτό που γίνεται», είπε η Μαρία Καβογιάννη όταν είδε τη περούκα, που παρέπεμπε κατευθείαν στον ρόλο της Κορίνας, για να αρχίσει να την υποδύεται ξανά με χαρακτηριστική άνεση αμέσως μετά.

«Θα μου πεις εσύ "π@τ@να" και θα πω "η ίδια"», τόνισε στη συνέχεια η Μαρία Καβογιάννη σε άνθρωπο εκτός κάμερας, για να σετάρει το σκετς, καθώς είναι μία από τις ατάκες που έλεγε πριν από 24 χρόνια, και αναβίωσε τώρα. Τα «Εγκλήματα» προβλήθηκαν από τον ANT1 τις τηλεοπτικές σεζόν 1998-2000, ενώ η σειρά συνεχίζει να προβάλλεται μέχρι και σήμερα σε επανάληψη σημειώνονται υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Απόσπασμα προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή Breakfast@Star: