Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Όταν βγαίνουν τα παιδιά βάζω ξυπνητήρι κάθε μια ώρα να στείλω ένα μήνυμα μέχρι να γυρίσουν»

Η σχέση των γιών της με εκείνη και με τον πατέρα τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Όταν βγαίνουν τα παιδιά βάζω ξυπνητήρι κάθε μια ώρα να στείλω ένα μήνυμα μέχρι να γυρίσουν»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη με τις δηλώσεις της ηθοποιού για την οικογένειά και την προσωπική της ζωή να προβάλλονται τη Δευτέρα 10/6.

Με μεγάλη υπερηφάνεια και θαυμασμό μίλησε η ηθοποιός για τους δύο γιους, που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της, Κώστα Πηλαδάκη (δείτε τους εδώ μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου).

Τα αγόρια της λοιπόν, σήμερα έχουν ενηλικιωθεί και μάλιστα ακολουθούν σιγά - σιγά ο καθένας τον δικό του δρόμο. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου όσο και αν δεν το πιστεύει κανείς αποτελεί μια παραδοσιακή μητέρα αναλύοντας η ίδια τα μεγαλύτερη άγχη, που έχει για τα παιδιά της.

Η αποκάλυψη της Ντορέττας Παπαδημητρίου για τη σχέση με τους γιους της

«Οι γιοι μου είναι 18 και 19 χρονών. Είμαι πάρα πολύ υπερήφανη για τα παιδιά μου και δεν έχω καταλάβει πώς έχουν περάσει όλα αυτά τα χρόνια. Πως γίνεται να μεγαλώνουν τα παιδιά και εμείς όχι, δεν το πιστεύω. Όταν μεγαλώνουνε τα παιδιά μου λένε εσύ ξεμπερδεύεις.

Όχι δεν ξεμπερδεύεις και ούτε θέλεις. Ίσα ίσα θες να είσαι ακόμα πιο κοντά, αλλά δεν μπορείς πια και δεν πρέπει. Το άγχος είναι για το τι ώρα θα γυρίσουν. Όταν βγαίνουν τα παιδιά έξω το βράδυ εγώ δεν μπορώ να πέσω να κοιμηθώ. Κάθομαι ξύπνια και όταν δεν αντέχω πάω σε καμία φίλη μου και κάνουμε παρέα μέχρι το πρωί ή βάζω ξυπνητήρι κάθε μια ώρα και ξυπνάω να στείλω ένα μήνυμα να είναι όλα οκ, μέχρι να γυρίσουν. Με αντιμετωπίζουν με συμπόνοια. Τους έχω πει ότι ένα μήνυμα θα τους στέλνω.

Τα παιδιά μιλάνε πολύ με τον μπαμπά τους, έχουν μια εξαιρετική σχέση, αλλά και εμένα μου τα λένε όλα. Εγώ δεν ρωτάω. Βλέπω μέχρι που μπορώ να φτάσω και συνήθως είμαι εκεί όταν θέλουν να μου μιλήσουν. Είμαι πολύ καλά με τα κορίτσια τους και αν έχουν άδικο οι δικοί μου θα το πω. Θα τους το πω. και θα πάρω το μέρος του κοριτσιού αν έτσι πρέπει. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που επικοινωνώ τα προσωπικά μου ιδιαιτέρως. Είναι λίγοι οι άνθρωποι στη ζωή μου, που ξέρουν», είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.