Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Ήταν το όνειρό της να...» - Η τελευταία επιθυμία που δεν πρόλαβε να εκπληρώσει

«Τον τελευταίο χρόνο...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η ανιψιά της Δέσποινας Στυλιανοπούλου, Άννα Στυλιανοπούλου είναι το πρόσωπο από το οικογενειακό περιβάλλον της ηθοποιού, που έχει αναλάβει να μεταφέρει πληροφορίες μετά τον θάνατο της θείας της.

Τη Δευτέρα 10/6 η Άννα Στυλιανοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού αναφέροντας μεταξύ άλλων ποιά ήταν η τελευταία επιθυμία της αείμνηστης ηθοποιού, την οποία δυστυχώς δεν πρόλαβε να εκπληρώσει.

Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός είχε τεράστια αγάπη για το θέατρο. Μέχρι και την τελευταία στιγμή η ίδια έγραφε ένα νέο βιβλίο, το οποίο σκόπευε να κάνει θεατρικό έργο και να ανεβάσει παράσταση. Σε κάθε περίπτωση, αγαπημένα πρόσωπά της θα κάνουν κινήσεις μετά τον θάνατο της Δέσποινας Στυλιανοπούλου εκπληρώνοντας έτσι με ένα τρόπο κάποια από τα όνειρά της.

Δείτε επίσης: Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Η επιθυμία της οικογένειάς της για την ημέρα της κηδείας

Η επιθυμία που δεν πρόλαβε να εκπληρώσει η Δέσποινα Στυλιανοπούλου

«Τον τελευταίο χρόνο έγραφε ένα δεύτερο βιβλίο, το οποίο μάλιστα το προόριζε για να το κάνει θεατρικό έργο. Πραγματικά ήταν το όνειρό της να ανεβάσει μια τελευταία παράσταση. Έστω μία παράσταση και να παίξει, να κάνει την αφηγήτρια. Θα είναι το μεγαλύτερο legacy που έχει αφήσει η θεία μας η Δέσποινα και θεωρώ ότι με τη βοήθεια του Σπύρου και του Μάκη Δελαπόρτα κάποια στιγμή θα το φτιάξουμε και θα το βγάλουμε έξω μαζί με όλο το λεύκωμα με τις φωτογραφίες που έχει», είπε η Άννα Στυλιανοπούλου.

Το Σάββατο 8/6, η ανιψιά της ηθοποιού παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι μιλώντας για την κατάσταση της Δέσποινας Στυλιανοπούλου τους τελευταίους μήνες πριν φύγει από τη ζωή: «Η θεία μας δεν έπαψε ποτέ να είναι η χαρά της ζωής και την ελπίδα ότι ότι όλα θα πάνε καλά. Μέχρι πριν από δύο μήνες ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, έγραφε ένα καινούργιο βιβλίο, ήταν χαρούμενη. Είχε πέσει βέβαια σωματικά. Αυτό ήταν και φυσιολογικό λόγω της ηλικίας της, αλλά παρ' όλα αυτά αισθανόταν σαν ένα κοριτσάκι 18 χρονών, δεν είχε συνείδηση της ηλικίας της και δεν ήθελε να θυμάται πόσο χρονών είναι», (δείτε εδώ το βίντεο).