Μάικλ Μόσλεϊ: Τι έδειξε η νεκροψία για τον θάνατό του - Ποια μέρα ξεψύχησε

Έλειπε για πέντε ολόκληρες μέρες στη Σύμη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μάικλ Μόσλεϊ: Τι έδειξε η νεκροψία για τον θάνατό του - Ποια μέρα ξεψύχησε

Ο θάνατος του Μάικλ Μόσλεϊ στη Σύμη έχει προκαλέσει τεράστιο σοκ, όχι μόνο στην ελληνική κοινωνία, αλλά και στο εξωτερικό, καθώς ήταν πολύ γνωστός από τις εκπομπές «This Morning», «The One Show», αλλά και το podcast υγείας «Just One Thing» στο BBC.

Εντοπίστηκε νεκρός πέντε μέρες μετά την εξαφάνισή του και σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η νεκροψία του, ώστε πέσει φως στα αίτια που οδήγησαν σε αυτή την κατάληξη. Σύμφωνα με πληροφορίες από το CNN ωστόσο, ούτε αυτή κατάφερε να φέρει επίσημα αποτελέσματα.

Τι έδειξε η νεκροψία για τον θάνατο του Μάικλ Μόσλεϊ

Το μόνο που επιβεβαίωσε είναι πως δεν υπάρχει κάποια κάκωση στο σώμα του άτυχου 67χρονου, επομένως δεν πρόκειται σίγουρα πια για κάποια εγκληματική ενέργεια, ενώ αποκαλύφθηκε και η ώρα θανάτου του, γύρω στις 16:00 το μεσημέρι της ημέρας που εξαφανίστηκε.

Το πιο πιθανό σενάριο, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, είναι ότι ακούμπησε με το ένα του χέρι στον φράχτη που είχε εκεί, επειδή κατά πάσα πιθανότητα αισθάνθηκε αδιαθεσία, και μετά ξάπλωσε ή έπεσε κάτω. Περισσότερες απαντήσεις αναμένεται να δώσουν οι τοξικολογικές εξετάσεις που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Δείτε επίσης: «Μου ήρθε η μυρωδιά, είδα τον μακαρίτη, ήταν ανάσκελα με...» - Ανατριχιάζει ο μάρτυρας που τον είδε εκεί

Ο κάμεραμαν που τον βρήκε πρώτος μίλησε στην ρεπόρτερ του Sky News, ωστόσο το θέαμα που αντίκρυσε δεν μπορούσε να πει πολλά και ακόμα προσπαθεί να συνέλθει και ο ίδιος. Τα μόνα λόγια που είπε απευθύνονται στην οικογένεια του 67χρονου και τη στιγμή που τους μιλούσε πάλευε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μπροστά στον φακό.

«Λυπάμαι για την οικογένειά του. Λυπάμαι που ήμουν εγώ που τον βρήκα νεκρό», είπε βουρκωμένος και πρόσθεσε: «Μακάρι να είχαμε καλύτερα νέα».