Εύα Αντωνοπούλου: «Όλοι βλέπουν πώς συμπεριφέρεστε!» - Ξέσπασε εναντίον της ο Παύλος Σαράκης στον αέρα του OPEN

Την άφησε άφωνη και η Σοφία Βούλτεψη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Εύα Αντωνοπούλου: «Όλοι βλέπουν πώς συμπεριφέρεστε!» - Ξέσπασε εναντίον της ο Παύλος Σαράκης στον αέρα του OPEN

Στο OPEN βρέθηκε ως καλεσμένος ο Παύλος Σαράκης, ώστε να μιλήσει για τις Ευρωεκλογές 2024 και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας (δείτε τα εδώ), ωστόσο κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχε ξεκινήσει, ο ίδιος κατέληξε να ξεσπά κατά της παρουσιάστριας, Εύας Αντωνοπούλου.

Εκνευρίστηκε, συγκεκριμένα, επειδή εκείνη δεν του έδινε τον λόγο να μιλήσει και να εκφέρει την δική του άποψη, κάτι που θεώρησε πως ήταν προσβολή και για εκείνον, αλλά και για τον κόσμο που παρακολουθούσε και ψήφισε το κόμμα της Ελληνικής Λύσης όπου είναι βουλευτής.

Το ξέσπασμα του Παύλου Σαράκη κατά της Εύας Αντωνοπούλου

«Δεν σέβεστε τους Έλληνες ψηφοφόρους! Σας παρακαλώ, είμαστε εδώ, μιλάτε για εμάς, μιλάτε για την άνοδο της ακροδεξιάς. Μιλάτε αφοριστικά για εμάς και δεν δίνετε τη δυνατότητα να κάνουμε μια εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος. Πόση ώρα είμαι εδώ και μας έχετε εδώ για τι; Συμμετέχουμε σε ένα πάνελ και δεν μπορούμε να μιλήσουμε;

Η κυρία Αποστολάκη ήρθε μετά από μένα, το ξέρει η κυρία Αποστολάκη ότι εδώ με βρήκε. Και είπατε κι εσείς ότι "μετά τον κύριο Σπανάκη θα μιλήσετε". Είναι προσβολή στους ψηφοφόρους, στους πολίτες, στους τηλεθεατές. Είμαι εδώ μία ώρα και λέτε θα μου δώσετε τον λόγο και δεν μου έχετε δώσει το λόγο. Έχει εξαντληθεί η υπομονή. Όλοι βλέπουν πώς συμπεριφέρεστε!», έλεγε εξοργισμένος ο Παύλος Σαράκης, όση ώρα η Εύα Αντωνοπούλου προσπαθούσε να του εξηγήσει για ποιο λόγο καθυστερούσε να του δοθεί ο λόγος και να τον ηρεμήσει.

Ένταση προσκλήθηκε και λίγο αργότερα με την Σοφία Βούλτεψη, όταν η παρουσιάστρια την ρώτησε: «Έχει συμβεί πολλές φορές, κα. Βούλτεψη, 60 βουλευτές να μην ψηφίζουν ένα νομοθέτημα της κυβέρνησης; 60 βουλευτές, πότε; Να μην το ψηφίζουν εν ενεργεία υπουργοί και να παραμένουν στην κυβέρνηση; Έχει ξαναγίνει αυτό; Ποτέ δεν έχει ξαναγίνει αυτό».

«Ένα λεπτό, δεν λέω αυτό. Αυτή είναι η συζήτησή μας τώρα; Προσπαθώ να πω κάτι και δεν με αφήνετε. Θα με αφήσετε;», αναφώνησε η Σοφία Βούλτεψη και η Εύα Αντωνοπούλου της απάντησε: «Πως δεν σας αφήνουμε; Εδώ έχουμε χρόνο, μην ανησυχείτε».

«Όχι, όχι! Δεν έχω εγώ! Είμαι και αλλού μετά! Παιδιά, σας παρακαλώ», συνέχισε εκείνη και η παρουσιάστρια ξέσπασε σε γέλια και την ρώτησε κάνοντας χιούμορ: «Θέλετε να πάτε αλλού; Που θα βρείτε καλύτερα κυρία Βούλτεψη;».

Και ενώ ξεκίνησε, τότε, να εξηγεί την θέση της, η Εύα Αντωνοπούλου την διέκοψε ξανά για να αναφέρει κάτι, με αποτέλεσμα η Σοφία Βούλτεψη να τα βάλει μαζί της: «Ένα λεπτό! Τόσο δύσκολο είναι να μιλήσω; Έλα μωρέ Εύα, έχω ταξίδι για τον ΣΚΑΪ! Έλα βρε Εύα τώρα». «Είναι και μακριά, έχετε τρία τέταρτα για να φτάσετε», σχολίασε γελώντας ο Παναγιώτης Στάθης στη συνέχεια.