Coldplay: Λογικά ήταν από... χρυσό - Πόσο κόστισε ένα εισιτήριο για την συναυλία τους στην Ελλάδα

Το λες και εξωφρενικό

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Δυο ήταν τα θέματα προς συζήτηση αυτό το Σαββατοκύριακο: Οι Ευροεκλογές 2024 και η μεγάλη συναυλία των Coldplay στην Ελλάδα! Σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ οι Coldplay «ένωσαν» την Kylie Minogue, τον Liam Hemsworth, τους εγχώριους celebrities και 60.000 κόσμο με την μουσική τους. 60.000 κόσμο που περίμενε από τις πρώτες πρωινές ώρες έξω από τον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε η συναυλία ενώ είχε αγοράσει μήνες πριν το εισιτήριο, ένα εισιτήριο που κάποιοι πλήρωσαν "χρυσό" κι από ότι είδαμε από τον χαμό που προκλήθηκε στα media, άξιζε και με το παραπάνω.

Το αγαπημένο σε πολλούς συγκρότημα αποφάσισε φέτος, για πρώτη φορά, να συμπεριλάβει την Ελλάδα στον χάρτη της περιοδείας του, προκαλώντας φυσικά μεγάλη χαρά και συγκίνηση στο φανατικό κοινό του εδώ.

Coldplay από... χρυσό

Δείτε επίσης: Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Τι φόρεσε στην συναυλία των Coldplay - Στο πλευρό της ο Χρήστος Μάστορας

Coldplay συναυλία Ελλάδα

Αν ήσασταν από εκείνους που προσπαθήσατε να μπείτε σε εικονική ουρά για να προμηθευτείτε εισιτήρια προπώλησης για τους Coldplay και βρεθήκατε πίσω από πάνω από 700.000 άτομα εν αναμονή -το ίδιο έπαθαν και πολλοί άλλοι άνθρωποι. Οι διαδικτυακές πύλες που έπρεπε να περάσουν υπομονετικά οι φαν του συγκροτήματος για να τους δουν από κοντά στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, στις 8 Ιουνίου του 2024, άνοιξαν τον Ιούλιο. Τότε ακολούθησε μια τρέλα χωρίς προηγούμενο.

Τα εισιτήρια που κυμαίνονταν από 52,80 ευρώ έως 995 ευρώ εξαντλήθηκαν σε δευτερόλεπτα και ξαφνικά άρχισαν να ξεπηδούν από παντού διάφορα site μεταπώλησης των εισιτηρίων. Τα συγκεκριμένα site φυσικά το βρήκαν σαν μια καλή ευκαιρία να πάρουν το κάτι παραπάνω κι άρχισαν να πουλούν εισιτήρια σε απίστευτα εξωφρενικές τιμές, τιμές που κυμαίνονται από 378 ευρώ έως 4.744 ευρώ.

Η συναυλία

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Coldplay ανέβηκαν στη σκηνή του ΟΑΚΑ στις 21:15 και για 120 λεπτά παρέσυραν τους 65.000 θεατές σε ένα μεγαλειώδες μουσικό πάρτι, θυμίζοντας παλιές και καινούργιες τους επιτυχίες και λαμβάνοντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Ο frontman του συγκροτήματος, Chris Martin, απηύθυνε μάλιστα ένα δημόσιο μήνυμα προς το ελληνικό κοινό που τους τίμησε με την παρουσία του, μιλώντας στα ελληνικά και εκφράζοντας τη χαρά και την ευγνωμοσύνη του.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Ευχαριστούμε. Είμαστε ευγνώμονες, γεια σας», είπε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση στο instagram μετά το τέλος των συναυλιών

Μετά το τέλος και της δεύτερης sold out συναυλίας το βράδυ της Κυριακής 9/6, οι Coldplay ευχαρίστησαν τους θαυμαστές τους μέσα από τον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram.

«Ελλάδα σε ευχαριστούμε για τα δύο μυθικά βράδια, στο εκπληκτικό Ολυμπιακό Στάδιο» έγραψαν.

Coldplay εισιτήρια

Σήμερα Δευτέρα 10/6 το συγκρότημα από την Μεγάλη Βρετανία θα γυρίσει video clip στο Ηρώδειο, ενώ αύριο θα αναχωρήσει για τον επόμενο προορισμό της περιοδείας τους.

TAGS