Δημήτρης Παπανώτας: «Ευτυχώς απηλάγην από όλο αυτό! Δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ...» - "Κόλαφος" κατά του Στέφανου Κασσελάκη μετά το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών

«Για πρώτη φορά στη ζωή μου ψήφισα...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δημήτρης Παπανώτας: «Ευτυχώς απηλάγην από όλο αυτό! Δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ...» -

Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών 2024 βρήκε το βράδυ της Κυριακής 9 Ιουνίου και πολλά πρόσωπα από τον χώρο της τηλεόρασης και της πολιτικής βρέθηκαν σε εκπομπές για να σχολιάσουν τους 21 εκπροσώπους (δείτε εδώ ποιοι Έλληνες celebrities είναι ανάμεσά τους) και τα ποσοστά.

Ανάμεσά τους και ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος είχε θέσει υποψηφιότητα με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο διαγράφηκε από το ψηφοδέλτιο λίγες μέρες πριν, εξαιτίας κάποιων δηλώσεων του δημοσιογράφου που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις. Ο ίδιος, λοιπόν, αφού έκανε τα σχόλιά του, αποκάλυψε και τι ψήφισε τελικά.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα μετά το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών

«Ευτυχώς απηλάγην από όλο αυτό, διότι στην πορεία της προεκλογικής εκστρατείας είχα τόσες αντιρρήσεις με την εικόνα που πούλησε ο κ. Κασσελάκης και με το περιεχόμενο της ρητορικής του. Όσο ήμουν υποψήφιος δεν είχαν γίνει όλα αυτά τα λάθη, δεν υπήρχε το πατρίς, θρησκεία, οικογένεια, τα θαύματα στην κολυμπήθρα, η καταγραφή των περιουσιακών στοιχείων κατά τον τρόπο που έγινε, το lifestyle στα μπουζούκια, το να ανεβάσει τον σύζυγο στην εξέδρα στην προεκλογική ομιλία. Εγώ είμαι με όλα αυτά αντίθετος. Η ουσία είναι στο αποτέλεσμα. Εγώ αποχώρησα. Το αποπομπή ήταν ένα ψέμα, παραίτηση είναι η αλήθεια. Ήρθε ένας άνθρωπος που ευαγγελίστηκε ότι θα φέρει ψήφους, θα φέρει τους απολιτίκ. Που είναι;

Η πτώση του ποσοστού που βλέπω στον ΣΥΡΙΖΑ είναι δραματική. Κάτω από 20% με όλα αυτά τα μέτωπα που έχει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση, με ιδιωτικοποίηση της υγείας, με εμπόρους δυσαρεστημένους από τη φορολογία τους, με κράτος δικαίου που αμφισβητείται από την ίδια την Ε.Ε. δηλαδή χίλια θέματα που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ο κ. Κασσελάκης για να κάνει αντιπολίτευση και μας έλεγε πού θα κάνει τον γάμο. Είναι μια θλιβερή ήττα για τον ΣΥΡΙΖΑ και θα πρέπει να προβληματίσει τα στελέχη της Αριστεράς», είπε αρχικά, μεταξύ άλλων.

Και έπειτα κατέληξε: «Δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Το έχω ανακοινώσει στα social media μου. Ο πλέον σοβαρός πολιτικός λόγος που άκουσα, προοδευτικός, ήταν του κυρίου Ανδρουλάκη και τον ψήφισα για πρώτη φορά στη ζωή μου και χαίρομαι που βλέπω μία νίκη του στη μάχη της Κρήτης και ανεβάζει λίγο λίγο τα ποσοστά. Και το ΠΑΣΟΚ φέρει σοβαρή ευθύνη που πέσαμε στα βράχια, αλλά νιώθω ότι δεν είναι το ΠΑΣΟΚ του κύριου Παπανδρέου και του κύριου Σημίτη. Δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με την πολιτική».

Δείτε επίσης: Δημήτρης Παπανώτας: Πετάει ''πυρά'' κατά Κασσελάκη - «Ούτε έξω από το Μαξίμου να περάσει! Είναι επικίνδυνος, αχάριστος...»