Πυρ και μανία η Ράνια Τζίμα για Στέφανο Κασσελάκη: «Έβγαλε τον σκύλο του να κάνει την ανάγκη του έξω από τα γραφεία; Ήμαρτον δηλαδή!»

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)

Οι κάμερες χθες, Κυριακή 9 Ιουνίου, ακολουθούσαν ολημερίς τους πολιτικούς αρχηγούς και τους βουλευτές για να αποσπάσουν τα σχόλιά τους πριν και μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στις Ευρωεκλογές του 2024. Την ώρα, λοιπόν, που ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου κατέγραψε το MEGA, με την Ράνια Τζίμα να μένει άναυδη με το θέαμα που αντίκρισε.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του κόμματος, ο οποίος συνοδευόταν από τον σύζυγό του, Tyler McBeth, και την σκυλίτσα τους την Φάρλι, μόλις κατέβηκε από το αυτοκίνητο, άλλαξε κατεύθυνση, διότι ο σκύλος ήθελε να κάνει την ανάγκη του και αυτός ήταν ο λόγος που η παρουσιάστρια αντέδρασε.

Το σχόλιο της Ράνιας Τζίμα για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον σκύλο του

«Που πήγε ο πρόεδρος Κασσελάκης;», αναρωτήθηκε η Ράνια Τζίμα μόλις τον είδε να αλλάζει πορεία, με τον ρεπόρτερ που βρισκόταν εκεί να της εξηγεί: «Ακολουθούμε τον κ. Κασσελάκη, ο οποίος πήγε μαζί με τον σύντροφό του μάλλον για να κάνει ο σκύλος του την ανάγκη του».

Δείτε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης: Σκάνδαλο με το πόθεν έσχες του - Κύμα αντιδράσεων με το γράφημα της περιουσίας του

«Όλο αυτό το πλήθος τρέχει πίσω από τη Φάρλι αυτή τη στιγμή», επεσήμανε με την σειρά του ο Νίκος Ευαγγελάτος και η δημοσιογράφος πρόσθεσε: «Όλοι μαζί ακολουθούν την ανάγκη του σκύλου. Με συγχωρείτε τώρα... Ο κ. Κασσελάκης έβγαλε το σκύλο του να κάνει τα αναγκαία την ώρα που φτάνει στα γραφεία; Συγγνώμη δηλαδή. Ήμαρτον δηλαδή σε ένα σημείο».

Και αφού τα αποτελέσματα βγήκαν, (δείτε εδώ το τελικό exit poll) ένταση είδαμε να σημειώνεται στον αέρα του καναλιού ανάμεσα στη Ράνια Τζίμα και στην Έλενα Κουντουρά.

Η Ράνια Τζίμα διηύθυνε τη συζήτηση τη βραδιά των εκλογών με την Έλενα Κουντουρά να εκρήγνυται, όταν πήρε τον λόγο. Η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αισθάνθηκε, πως δεν είχε τον κατάλληλο χρόνο για δηλώσεις και παράλληλα δεχόταν αλλεπάλληλες ερωτήσεις από την παρουσιάστρια.

Από τη μεριά της η Ράνια Τζίμα απάντησε ανοιχτά στην Έλενα Κουντουρά σχετικά με το παράπονό της και μάλιστα την πίεσε με έντονο ύφος να συνεχίσει τις δηλώσεις της.

Δείτε επίσης: ΑΝΤ1: «Έπεσε!», «Παναγία μου, παιδιά» - ''Πάγωσαν'' στο πλατό με το ατύχημα της Λιάνας Κανέλλη τη βραδιά των Ευρωεκλογών 2024

Ε.Κ.: Αφήστε με να ολοκληρώσω, δεν με έχετε αφήσει να πω μια κουβέντα. Και είδα ότι γενικά είναι ένα πολύ επιθετικό κλίμα εδώ, είδατε ότι δεν μιλάω. Θα μπορώ και εγώ να γίνω πολύ επιθετική, πιστέψτε με.

Ρ.ΤΖ.: Συγγνώμη κυρία Κουντουρά, αυτό σε ποιον το απευθύνετε;

Ε.Κ.: Όχι, πριν επειδή γινόταν μια πολύ έντονη συζήτηση…

Ρ.ΤΖ.: Έχετε εμπειρία φαντάζομαι από τραπέζια σε βραδιές εκλογών, είναι χαρά η ζωηρή συζήτηση. Δεν έχει προσβάλει κανένας κάποιον άλλον.

Ε.Κ.: Χαρά είναι να μπορείς να ολοκληρώσεις…

Ρ.ΤΖ.: Επειδή είπατε κάτι συγκεκριμένο. Ελάτε...

Ε.Κ.: Είμαι εδώ μισή ώρα δεν έχω καταφέρει να μιλήσω και με το που ξεκίνησα να μιλήσω με βομβαρδίζετε με πέντε ερωτήσεις συνεχόμενες. Δεν θα ακούσει κανένας και δεν θα καταλάβει κανένας τι θέλω να πω. Τόσο απλά.