Μάρα Ζαχαρέα: «Δεν μπορείτε να συνεχίσετε να το κάνετε αυτό! Εδώ τελειώνουμε» - Έξαλλη στον αέρα του STAR έβαλε τις φωνές

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μάρα Ζαχαρέα: «Δεν μπορείτε να συνεχίσετε να το κάνετε αυτό! Εδώ τελειώνουμε» - Έξαλλη στον αέρα του STAR έβαλε τις φωνές

Την Κυριακή 10 Ιουνίου οι Έλληνες πολίτες άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα και επέλεξαν τους εκπροσώπους της χώρας της Ευρωβουλή (δείτε εδώ ποιοι είναι αυτοί) και στα κανάλια βρέθηκαν διάφορα πρόσωπα ώστε να συζητήσουν για τα αποτελέσματα. Στον STAR, κάποιοι από τους καλεσμένους της Μάρας Ζαχαρέα ήταν ο Π. Σαράκης και ο Παύλος Γερουλάνος.

Και ενώ ο πρώτος είχε ολοκληρώσει την θέση του και η παρουσιάστρια καλωσόρισε τον δεύτερο και προσπάθησε να του δώσει τον λόγο για να εκφέρει και εκείνος την άποψή του, ο Π. Σαράκης συνέχιζε να μιλάει, με αποτέλεσμα εκείνη να γίνει έξαλλη και να τον διακόψει.

Οι φωνές της Μάρας Ζαχαρέα στον αέρα του STAR

«Παρακαλώ, να διευθύνω την συζήτηση! Σας έχω αφήσει πάρα πολλές φορές. Έχετε μονοπωλήσει και δεν μπορείτε να συνεχίσετε να το κάνετε αυτό. Εδώ τελειώνουμε κ. Σαράκη», του είπε χαρακτηριστικά.

Και στα υπόλοιπα κανάλια, ωστόσο, τα πράγματα δεν ήταν καλύτερα. Η Ράνια Τζίμα, μάλιστα, ήρθε αρκετές φορές σε ένταση με τους δικούς της καλεσμένους. Από τη μία με την Έλενα Κουντουρά (δείτε εδώ γιατί) και από την άλλη με τον κύριο Χρηστίδη, ο οποίος την κατηγορούσε πως εκείνη πετούσε υπονοούμενα (δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη)