Βασιλική Τρουφάκου: Αχώριστη από τον γιο της - Πήγε να ψηφίσει μαζί με το 2 εβδομάδων μωρό της (Βίντεο)

Παντού μαζί!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από δύο εβδομάδες η Βασιλική Τρουφάκου έγινε μητέρα για πρώτη φορά κρατώντας στην αγκαλιά της τον γιο της (δείτε εδώ τις πρώτες κοινές τους φωτογραφίες). Όπως είναι φυσικό, η ζωή της ηθοποιού έχει αλλάξει κατά πολύ.

Η ίδια ωστόσο αν και νέα μητέρα βλέπουμε να μην το βάζει κάτω και έτσι την Κυριακή 9/6 η Βασιλική Τρουφάκου πήρε τον γιο της με το καρότσι του και πήγαν μαζί να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στις Ευρωεκλογές 2024.

Μαμά και γιος είναι πια αχώριστοι. Η Βασιλική Τρουφάκου μοιράζεται τη νέα καθημερινότητά της με το μωρό στο instagram και έτσι έκανε ένα insta story στο ασανσέρ πριν βρεθεί στο εκλογικό κέντρο.

Η ανάρτηση της Βασιλικής Τρουφάκου με τον γιο της την ημέρα των Ευρωεκλογών 2024

«Δεν ξέρω για εσάς...Εμείς πάμε να ασκήσουμε τα εκλογικά μας καθήκοντα», έγραψε η Βασιλική Τρουφάκου.

Την Τετάρτη 29/5 μάλιστα η ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλοντας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τα συναισθήματα για τον τοκετό της αλλά και για τα γενέθλια της.

«Χθες είχα τα γενέθλια μου.
Και εδώ είναι εικόνες από τα αληθινά γενέθλια της καρδιάς μου,
του μωρού μου.

Θέλω μόνο να πω πόσο ευγνώμων είμαι.

Και να ευχαριστήσω το μαιευτήριο @mitera.gr και όλο το φανταστικό προσωπικό του, μα πιο πολύ απ’όλους τον μαιευτήρα μου Αναστασιο Κωνσταντόπουλο - που σε ολη τη διαδρομή της εγκυμοσύνης μου, με όπλιζε με αυτοπεποίθηση και σιγουριά ώστε να μπορώ να αντεπεξέρχομαι, στις υποχρεώσεις, τις παραστασεις, τα ταξίδια και τις πλείστες ανάγκες αυτών των εννέα μηνών υπενθυμίζοντας μου πως η έγκυος γυναίκα σε μια καλή εγκυμοσύνη θα πρέπει μεν να προσέχει, αλλά δεν είναι μια ασθενής γυναίκα.

Mε όπλισε ηρεμία και αυτοπεποίθηση- και μαζί με την πολύπειρη μαία μου Μάρω Αρταβάνη με βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτός ο τοκετός που κράτησε κάτι παραπάνω από 30 ώρες. Που παρά την σχετική αντιξοότητα, τους πόνους και τις ώρες που φαίνονταν να μην έχουν τελειωμό, με οδήγησαν με ασφάλεια, ηρεμία, γνώση και αυτοπεποίθηση και με στήριξαν να υλοποιήσω την προσωπική επιθυμία μου για έναν φυσιολογικό τοκετό.

Τους ευχαριστώ ακόμα παραπάνω, λοιπόν, γιατί μου προσέφεραν τη δυνατότητα του φυσιολογικού τοκετού, μια δυνατότητα που πολλές γυναίκες στην χώρα μας, παρά την προσωπική τους επιθυμία, στερούνται.

Εγώ και ο μικρός μου, σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για τις ευχές!
Θα απαντήσουμε σε όλους.

Έχω πλημμυρίσει αγάπη.

Στις φωτογραφίες η μοναδική φωτογράφος και φίλη @athenalias», (δείτε εδώ τις φωτογραφίες).