Ευρωεκλογές 2024: Πρώτος σε ψήφους ο Νίκος Αναδιώτης με το κόμμα Νίκη

Η αντίδραση του μόλις έμαθε την είδηση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νίκος Αναδιώτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 τη βραδιά 9/6 της ανακοίνωσης των εκλογικών αποτελεσμάτων των Ευρωεκλογών 2024. Ο γνωστός ηθοποιός είχε θέσει υποψηφιότητα ως Ευρωβουλευτής με το κόμμα Νίκη.

Όσο λοιπόν ο Νίκος Αναδιώτης παρακολουθούσε τις εξελίξεις των αποτελεσμάτων λάμβανε μηνύματα στο κινητό του και έτσι αντιλήφθηκε, πως κάτι ευχάριστο έχει συμβεί. Αμέσως μετά προβλήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 η κάρτα με τις ψήφους, που έλαβαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές με το κόμμα Νίκη.

Η αντίδραση του Νίκου Αναδιώτη για την πρωτιά του στη Νίκη τη βραδιά των Ευρωεκλογών 2024

Πρώτος λοιπόν ήρθε ο ηθοποιός με τον ίδιο να χαμογελάει πλατιά μόλις έμαθε τα ευχάριστα νέα για την εκλογή του (δείτε εδώ την on air αντίδραση του Γιώργου Αυτιά για την εκλογή του).

Νίκος Αναδιώτης - Νίκη - Εκλογές

Πριν από περίπου 4 μήνες ο Νίκος Αναδιώτης είχε δώσει το παρών σε συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος των αρνητών στο νομοσχέδιο που αφορά στον γάμο και στην τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια.

Με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ απαγορεύτηκε να κατέβει στο κέντρο της Αθήνας συλλαλητήριο με κόσμο που ανήκει στους αντιομοφοβικούς με σκοπό να αποφευχθούν εντάσεις μεταξύ των διαφωνούντων.

Μέσα από πλάνα που εξασφάλισε η κάμερα του Super Κατερίνα και προβλήθηκαν την Δευτέρα 12/2/24 είδαμε βίντεο με τον Νίκο Αναδιώτη να δίνει το παρόν στη συγκέντρωση. Είναι γνωστό άλλωστε, πως ο ηθοποιός - μοντέλο δε συμφωνεί με το κομμάτι του γάμου, ούτε της τεκνοθεσίας από ομοφυλόφιλους (δείτε εδώ τα πλάνα).