Mega: Ένταση ανάμεσα σε Έλενα Κουντουρά και Ράνια Τζίμα - «Μπορώ και εγώ να γίνω πολύ επιθετική, πιστέψτε με!»

Όσα ειπώθηκαν τη βραδιά των Ευρωεκλογών 2024

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Mega: Ένταση ανάμεσα σε Έλενα Κουντουρά και Ράνια Τζίμα - «Μπορώ και εγώ να γίνω πολύ επιθετική, πιστέψτε με!»

Ένταση είδαμε να σημειώνεται στον αέρα του Mega το βράδυ της Κυριακής 9/6 μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τις Ευρωεκλογές 2024 (δείτε εδώ το τελικό exit poll) ανάμεσα στη Ράνια Τζίμα και στην Έλενα Κουντουρά.

Η Ράνια Τζίμα διηύθυνε τη συζήτηση τη βραδιά των εκλογών με την Έλενα Κουντουρά να εκρήγνυται, όταν πήρε τον λόγο. Η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αισθάνθηκε, πως δεν είχε τον κατάλληλο χρόνο για δηλώσεις και παράλληλα δεχόταν αλλεπάλληλες ερωτήσεις από την παρουσιάστρια.

Από τη μεριά της η Ράνια Τζίμα απάντησε ανοιχτά στην Έλενα Κουντουρά σχετικά με το παράπονό της και μάλιστα την πίεσε με έντονο ύφος να συνεχίσει τις δηλώσεις της.

Δείτε επίσης: ΑΝΤ1: «Έπεσε!», «Παναγία μου, παιδιά» - ''Πάγωσαν'' στο πλατό με το ατύχημα της Λιάνας Κανέλλη τη βραδιά των Ευρωεκλογών 2024

Η ένταση της Ράνιας Τζίμα και της Έλενας Κουντουρά τη βραδιά των Ευρωεκλογών 2024

Ε.Κ.: Αφήστε με να ολοκληρώσω, δεν με έχετε αφήσει να πω μια κουβέντα. Και είδα ότι γενικά είναι ένα πολύ επιθετικό κλίμα εδώ, είδατε ότι δεν μιλάω. Θα μπορώ και εγώ να γίνω πολύ επιθετική, πιστέψτε με.

Ρ.ΤΖ.: Συγγνώμη κυρία Κουντουρά, αυτό σε ποιον το απευθύνετε;

Ε.Κ.: Όχι, πριν επειδή γινόταν μια πολύ έντονη συζήτηση…

Ρ.ΤΖ.: Έχετε εμπειρία φαντάζομαι από τραπέζια σε βραδιές εκλογών, είναι χαρά η ζωηρή συζήτηση. Δεν έχει προσβάλει κανένας κάποιον άλλον.

Ε.Κ.: Χαρά είναι να μπορείς να ολοκληρώσεις…

Ρ.ΤΖ.: Επειδή είπατε κάτι συγκεκριμένο. Ελάτε...

Ε.Κ.: Είμαι εδώ μισή ώρα δεν έχω καταφέρει να μιλήσω και με το που ξεκίνησα να μιλήσω με βομβαρδίζετε με πέντε ερωτήσεις συνεχόμενες. Δεν θα ακούσει κανένας και δεν θα καταλάβει κανένας τι θέλω να πω. Τόσο απλά.