Ελένη Μενεγάκη: Άβαφη με ατημέλητα μαλλιά και φλοράλ ρούχο - Η φωτογραφία που έβγαλε η μικρή Μαρίνα τη μαμά της

Η νέα ανάρτηση στο instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Με μία νέα ανάρτηση στο instagran έκλεισε η Ελένη Μενεγάκη το Σαββατοκύριακο της. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 9/6 η παρουσιάστρια επέλεξε να ποζάρει στον φακό της μικρής της κόρης, Μαρίνας Παντζοπούλου.

Όπως βλέπουμε η Ελένη Μενεγάκη κοιτάζει την κάμερα στην πιο απλή εκδοχή της. Τελευταία άλλωστε βλέπουμε συχνά την παρουσιάστρια να κάνει αναρτήσεις χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Τα μαλλιά της μάλιστα αυτή τη φορά είναι ατημέλητα.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Μεταγραφή ''μεγατόνων'' - Οριστική αλλαγή καναλιού και ζώνης από το 2025

Μπορεί λοιπόν η Ελένη Μενεγάκη να μην αποκαλύπτει, που βρίσκεται και που βγήκε η παρακάτω φωτογραφία. Το μόνο σίγουρο όμως είναι, ότι η παρουσιάστρια βρίσκεται μαζί με την οικογένειά της - τα πιο αγαπημένα της δηλαδή πρόσωπα.

Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη τραβηγμένη από την κόρη της, Μαρίνα

«Όταν η μικρή μου κόρη γίνεται ο φωτογράφος μου», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη.


Πριν από λίγες ημέρες η παρουσιάστρια πέρασε οικογενειακές στιγμές, καθώς βρέθηκε εκτός «αέρα» πριν ακόμα από τη Μεγάλη Εβδομάδα, και μας έδωσε ακόμα ένα δείγμα με μία φωτογραφία που ανέβασε εδώ και λίγη ώρα, ανήμερα του Πάσχα με το «στερνοπούλι» της, την μικρή Μαρίνα.

Η Ελένη Μενεγάκη πόζαρε με μικρή της κόρη να φαίνεται στο παρασκήνιο και να κρύβει, ωστόσο, το πρόσωπό της με το χέρι της. «Όσο μεγαλώνεις η ζωή σε κάνει πιο σοφό και πιο γαλήνιο…Υ.γ ούτε και αυτό είναι δικό μου αλλά και πάλι ταυτίζομαι», έγραψε στην ανάρτησή της, αφήνοντας ένα νέο υπονοούμενο για το τηλεοπτικό της μέλλον με τα ρητά που... ταυτίζεται. Δείτε παρακάτω τη δημοσίευση που έκανε η Ελένη Μενεγάκη (δείτε εδώ τη φωτογραφία).

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει στα 54 της με μπικίνι και μετράει αντίστροφα για το καλοκαίρι