Ελένη Φουρέιρα: Ντυμένος με λευκά λινά ρούχα και μπεζ γιλέκο - Νέες φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου της

Στη αγκαλιά του νονού του ο μικρός Ερμής

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Το Σάββατο 8/6 η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία βάφτισαν τον γιο τους, ο οποίος λέγεται και επίσημα πια Ερμής. Το ζευγάρι επέλεξε να μην διαρρεύσει σχεδόν τίποτα από το μυστήριο κάνοντας το σε στενό κύκλο.

Λίγοι φίλοι, συνεργάτες και η οικογένεια της τραγουδίστριας και του ποδοσφαιριστή ήταν οι καλεσμένοι στη βάφτιση του μικρού Ερμή (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Την Κυριακή 9/6 δημοσιεύτηκαν νέες φωτογραφίες από τον νονό του μικρού και κουμπάρου της Ελένης Φουρέιρα. Ο λόγος για τον Πέτρο Τσαπαδρώνη, ο οποίος βάφτισε το παιδί της αγαπημένης του φίλης.

Μέσα από τις φωτογραφίες που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο instagram τον βλέπουμε να κρατάει στην αγκαλιά του το βαφτιστήρι του, το οποίο ήταν ντυμένο στα λευκά με λινά ρούχα και μπεζ γιλέκο.

Η ανάρτηση του νονού του γιου της Ελένης Φουρέιρα από τη βάφτισή του

«Πάντα στο πλευρό σου Ερμή. Υπερήφανος νονός», έγραψε ο Πέτρος Τσαπαρδώνης.


Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Ελένη Φουρέιρα σε συνέδριο για την ισότητα, τη συμπερίληψη, την ποικιλομορφία και την ορατότητα στον εργασιακό χώρο μίλησε για την αντίδραση της μητέρας της, όταν είδε τον εγγονό της να παίζει με τα αντικείμενα της μητέρας του: «Είναι ο γιος μου και έχει έρθει στο δωμάτιο μου με τη μαμά μου και κάποια στιγμή άρχισε να παίζει με τις τσάντες μου και τα κραγιόν (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει). Και του λέει η μαμά μου τελείως ασυναίσθητα "όχι, τι τα θες εσύ αυτά, εσύ είσαι άντρας". Το λέει μία, καταπίνω περίεργα. Πιάνει ένα κραγιόν ο μικρός, "μην τα πιάνεις εσύ αυτά, εσύ είσαι άντρας" που η μάνα μου είναι ένας άνθρωπος πολύ ανοιχτόμυαλος. Ασυναίσθητά έτσι; Το πώς έχει μεγαλώσει κι εκείνη... Της λέω" μην του το ξαναπείς αυτό", δεν θέλω στο υποσυνείδητό του να περάσει ότι "εσύ είσαι άντρας". Μεγαλώνοντας να νιώθει ότι πρέπει να είναι άντρας. Μπορεί να θέλει να φτιάχνει τσάντες όταν μεγαλώσει ή να τις φοράει... Οτιδήποτε».