Ευρωεκλογές 2024: Τι φόρεσαν οι κυρίες της Ελληνικής τηλεόρασης - Η πιο σικάτη και εκείνη που έκανε την ανατροπή

Ζαχαρέα, Κοσιώνη, Τζίμα και Αντωνοπούλου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ευρωεκλογές 2024: Τι φόρεσαν οι κυρίες της Ελληνικής τηλεόρασης - Η πιο σικάτη και εκείνη που έκανε την ανατροπή

Το απόγευμα των Ευρωεκλογών 2024 είδαμε τις κυρίες που παρουσιάζουν τα δελτία ειδήσεων στην ιδιωτική τηλεόραση να αναλαμβάνουν δράση αναλύοντας την εκλογική διαδικασία πριν και μετά το τελικό αποτέλεσμα.

Η κάθε μια έχει το δικό της στυλ, ωστόσο είδαμε πιο ουδέτερες ενδυματολογικές επιλογές, καθώς και μερικές κυρίες που έκαναν την ανατροπή φορώντας πιο έντονο χρώμα την ημέρα της ψήφου.

Δείτε εδώ: Τι επέλεξε να φορέσει η Όλγα Τρέμη στη σπανία τηλεοπτική εμφάνισή της (9/6)

Τι φόρεσαν οι παρουσιάστριες των δελτίων ειδήσεων τη βραδιά των Ευρωεκλογών

Σε ότι αφορά τη Σία Κοσιώνη την είδαμε στον ΣΚΑΪ με μαύρο σακάκι, το οποίο είχε κεντημένες λεπτομέρειες κάνοντας το έτσι πιο εκκεντρικό.

Στο Mega παρουσιάστρια ήταν η Ράνια Τζίμα. Η παρουσιάστρια ήταν και σήμερα 9/6 κομψή και παράλληλα εντυπωσιακή φορώντας τη βραδιά των Ευρωεκλογών λευκό σικάτο φόρεμα με ίδιο χρώμα σακάκι.

Πιο φωτεινή θα λέγαμε, πως ήταν η Εύα Αντωνοπούλου στο Open, καθώς είναι από τις λίγες παρουσιάστριες που διάλεξαν χρώμα στο ρούχο τους. Η ίδια με το φούξια φόρεμα της κέρδισε τις εντυπώσεις.

Τέλος, η Μάρα Ζαχαρέα στον αέρα του Star παρουσίασε το δελτίο με πιο κλασική ενδυματολογική επιλογή φορώντας λευκό σακάκι με λευκό τοπ.