Όλγα Τρέμη: Η σπάνια εμφάνισή της στον ΣΚΑΪ τη βραδιά των Ευρωεκλογών 2024 - Η ατάκα στη Σία Κοσιώνη

Κομψή με ιδιαίτερο σακάκι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Όλγα Τρέμη: Η σπάνια εμφάνισή της στον ΣΚΑΪ τη βραδιά των Ευρωεκλογών 2024 - Η ατάκα στη Σία Κοσιώνη

Το απόγευμα της Κυριακής 9/6 η Όλγα Τρέμη έκανε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση στο δελτίο του ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια τη Σία Κοσιώνη ενόψει των Ευρωεκλογών 2024 και της ανάλυσης πριν και μετά το τελικό αποτέλεσμα.

Όλγα Τρέμη και Σία Κοσιώνη είχαν και μία πιο προσωπική συζήτηση με την πρώτη να κάνει ένα όλο νόημα σχόλιο για την αποχή από την εκλογική διαδικασία που φαίνεται να είναι μεγάλη κυρίως από τους νέους.

Δείτε επίσης: Ευρωεκλογές 2024: Το πρώτο αποτέλεσμα του Exit poll

Η εμφάνιση της Σίας Κοσιώνη στο δελτίο του ΣΚΑΪ την ημέρα των Ευρωεκλογών

Ο.Τ: Θα σταλεί συστημένη επιστολή προς τους πάντες μέσω της αποχής

Σ.Κ: Τίτλο ταινίας δεν έχεις να μου δώσεις; Έτσι θα φύγω;

Ο.Τ: Πολύ μπορεί να είναι και πολύ θρίλερ η κατάσταση

Τον Μάϊο του 2023 η Όλγα Τρέμη είχε δώσει το παρών την Κυριακή 21/5 στην ενημερωτική εκπομπή του Open, η οποία μαζί με τους Δημήτρη Καμπουράκη και του Νίκου Στραβελάκη σχολίασαν το εκλογικό αποτέλεσμα μετά το κλείσιμο των καλπών.

Η έμπειρη δημοσιογράφος έχει σταματήσει την παρουσίαση και έτσι σε πολλούς είχε λείψει η παρουσία της από τα δελτία ειδήσεων, αλλά και το σχόλιο της, που παρέθεσε και αυτή τη φορά με τεκμηριωμένες θέσεις.

«Σε μεγάλο βαθμό ήταν ανούσια αυτή η προεκλογική εκστρατεία κατά τη γνώμη μου και θα κριθεί σε δύο σημεία. Από την πλευρά τις αντιπολίτευσης τέθηκε πολύ επιθετικά το θέμα των υποκλοπών και επίσης το θέμα των απευθείας αναθέσεων», είπε μεταξύ άλλων η Όλγα Τρέμη (δείτε εδώ το βίντεο).