Ναταλία Γερμανού: «Μήπως την πάρουμε του χρόνου εδώ» - Η δημόσια πρόταση για συνεργασία με πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό

Πριν από λίγες ημέρες πήρε το δεύτερο πτυχίο της, στη Δημοσιογραφία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: «Μήπως την πάρουμε του χρόνου εδώ» - Η δημόσια πρόταση για συνεργασία με πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό

Την Κυριακή 9/6 η Ναταλία Γερμανού έκανε στον αέρα της εκπομπής της, Καλύτερα δεν Γίνεται μια επαγγελματική πρόταση σε αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιό, η οποία πριν από λίγες ημέρες ορκίστηκε παίρνοντας στα χέρια της το πτυχίο της Δημοσιογραφίας.

Ο λόγος για την Ευαγγελία Μουμούρη, η οποία νωρίτερα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή εξηγώντας, πως βρέθηκε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο να σπουδάζει ξαφνικά Δημοσιογραφία (δείτε εδώ τις φωτογραφίες από την ορκωμοσία της).

Η πρόταση της Ναταλίας Γερμανού σε γνωστή ηθοποιό για το Καλύτερα δεν Γίνεται

«Ήρθε από το πουθενά αυτή η ορκωμοσία. Τη δεκαετία του 90' εγώ έδωσα εξετάσεις και μπήκα στην Πάντειο. Στο τέλος του πρώτου έτους, έδωσα εξετάσεις στο Εθνικό θέατρο και δε με πήρανε. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Πήρα Erasmus, διάβασα τόσο πολύ που πήρα την πρώτη υποτροφία για τις Βρυξέλλες. Εγώ δεν ήθελα όμως να πάω στις Βρυξέλλες και έτσι αντάλλαξα την υποτροφία με μια συμφοιτήτριά μου, που τώρα είναι και κουμπάρα μου, και πήγα στην Πορτογαλία.

Γυρνώντας από την Πορτογαλία με την αγωνία και το πάθος να περάσω στο Εθνικό, έδωσα ξανά εξετάσεις και πέρασα στο Εθνικό. Εγώ μέχρι εκεί θυμάμαι. Πάμε τώρα στο 2024. Με παίρνει τηλέφωνο η κουμπάρα μου και μου λέει, ότι ο τότε φίλος μας, που ήταν ο πρώτος άνθρωπος που είδαμε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο είναι πια κοσμήτορας και επειδή θα αλλάξει ο νόμος, όποιος δεν έχει πάρει το πτυχίο διαγράφεται.

Και της λέει, δεν λες και στην Εύα να ψάξει να βρει πόσα μαθήματα χρωστάει και ένα πρωί βλέπω 3-4 κλήσεις από την κουμπάρα μου την Έφη και μου λέει μωρή ξεμυαλιασμένη έχεις πάρει πτυχίο από το 2000. Χάρηκα τόσο πολύ σαν να είμαι 20 χρονών», είπε η Ευαγγελία Μουμούρη.

Μόλις προβλήθηκε η συνέντευξη της Ευαγγελίας Μουμούρη, η Ναταλία Γερμανού πήρε τον λόγο και είπε: «Μπράβο Ευαγγελία, καλορίζικο το πτυχίο σου κορίτσι μου και της Παντείου, δημοσιογράφος πια, μήπως την πάρουμε του χρόνου εδώ. Φαντάζεσαι; Και να λέει τα θέματα».