Γιώργος Λιάγκας: Ήταν μαζί του στο πάρτι γενεθλίων του - Η παρουσία της Μαρίας Αντωνά που δεν αντιλήφθηκε κανείς

Το πρόσωπο που τους είχε δει στο κάλεσμα του παρουσιαστή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τις τελευταίες ημέρες όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω στον Γιώργο Λιάγκα και στη Μαρία Αντωνά, καθώς μια φωτογραφία από νυχτερινή τους έξοδο έκανε αρχικά γνωστό, πως οι δύο τους κάνουν παρέα και είναι αρκετά κοντά (δείτε εδώ).

Τα πρόσωπα της τηλεόρασης κάνουν λόγο, πως πρόκειται για ένα νέο και ερωτευμένο ζευγάρι. Οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν απαντήσει ανοιχτά για την ώρα, αλλά ούτε έχουν διαψεύσει όσα λέγονται και γράφονται.

Την Κυριακή 9/6 ήρθε στο φως της δημοσιότητας μια νέα αποκάλυψη από την εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα και τον δημοσιογράφο Πάνο Κατσαρίδη. Ο ίδιος λοιπόν έχει καλή σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα και πριν από λίγο καιρό είχε παρευρεθεί στα γενέθλια του παρουσιαστή.

Δείτε επίσης: Μαρία Αντωνά: Μετακόμισε σε νέο διαμέρισμα δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα - Εξελίξεις για το νέο ειδύλλιο της πόλης

Η αποκάλυψη για την παρουσία της Μαρίας Αντωνά στα γενέθλια του Γιώργου Λιάγκα

Ο δημοσιογράφος ανέφερε μεταξύ άλλων, πως ανάμεσα στους καλεσμένους στα γενέθλια του Λιάγκα είχε δώσει το παρών και η Μαρία Αντωνά. Να τονίσουμε εδώ, πως το κάλεσμα περιλάμβανε περίπου είκοσι άτομα.

Περισσότερες αποκαλύψεις για τη σχέση του Γιώργου Λιάγκα με τη Μαρία Αντωνά έγιναν γνωστές το Σάββατο 8/6 στην εκπομπή Επί Τόπου από τον Νάσο Γουμενίδη: «Εδώ και περίπου τέσσερις εβδομάδες είναι πάρα πολύ καλά και ερωτευμένοι. Το φλερτ έχει ξεκινήσει λίγο καιρό νωρίτερα. Ο πρώτος είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια εμφανίζεται δημόσια με έναν άνθρωπο και δεν φείδεται είτε αγκαλιών είτε φιλιών, δείχνει τον έρωτά του, την αγάπη και την αδυναμία του στη Μαρία και το χαίρομαι πάρα πολύ. Είναι δύο ελεύθεροι άνθρωποι οι οποίοι βρήκαν έναν κοινό παρονομαστή και ζουν μαζί.

Οι δυο τους μαζί με μεγάλη παρέα βρέθηκαν στο σπίτι του Κώστα Φραγκολιά. Είναι στην ομάδα της Σταματίνας. Βρέθηκαν στο σπίτι του για movie night. Ο Φραγκολιάς να θυμίσω ότι θα πάντρευε την Μαρία με τον Σοϊλέδη. Όταν ρωτήθηκε όμως από την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συναδέλφους με το τι συμβαίνει με τους δύο, είπε ψεματάκια (δείτε εδώ τι είχε πει). Ξέχασε να πει ότι τους φιλοξένησε στο σπίτι του και εκεί γεννήθηκε ο έρωτας για πρώτη φορά. Εκεί έγινε το σπίρτο πυρκαγιά», (δείτε εδώ το βίντεο).