Κρυσταλλία: «Τον πρώτο καιρό ήταν πάρα πολύ δύσκολο! Του απάντησα...» - Η αντίδραση του γιου της στην ανακοίνωση του χωρισμού με τον Δημήτρη Πλατανιά

«Είμαι έτοιμη για έναν νέο έρωτα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κρυσταλλία Ρήγα (αριστερά)
Instagram / Κρυσταλλία Ρήγα (αριστερά)

Η Κρυσταλλία παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, I Love Σου Κου, κατά την οποία μίλησε για το The Booth, όσα ακούστηκαν για την επιστροφή του και την συνεργασία της με τις υπόλοιπες γυναίκες της ομάδας, ενώ "ανοίχτηκε" και για ένα πολύ προσωπικό της θέμα, τον χωρισμό της από τον πατέρα του παιδιού της, τον οποίο ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες μέσα από άλλη εκπομπή.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο πώς ο γιος της αντιμετωπίζει αυτή τη νέα συνθήκη της οικογένειάς του, ποια ήταν η αντίδρασή του όταν το έμαθε και ποια ήταν τα λόγια της τραγουδίστριας προς εκείνον για να μπορέσει να τον καθησυχάσει.

Η εξομολόγηση της Κρυσταλλίας για τον χωρισμό και τον γιο της

«Είχε γίνει μια κρούση για την τηλεοπτική επιστροφή του Booth, έχουμε κάνει την πρώτη συζήτηση και περιμένουμε να δούμε εάν θα πραγματοποιηθεί. Οπότε είμαστε σε αυτό το στάδιο. Δεν ξέρω αν θα γίνει του χρόνου ή από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, δεν έχω κάνει κάποια άλλη συζήτηση», είπε αρχικά και πρόσθεσε για το project:

«Ήταν μια υπέροχη εμπειρία σε μια περίοδο που ήμουν έγκυος, ήμασταν και σε καραντίνα, είχα και πολύ άγχος γιατί ήταν το πρώτο μου τηλεοπτικό εγχείρημα. Δέσαμε όμως τόσο πολύ με την παρέα, με τα κορίτσια, το concept και όλη τη φάση που πάλι θα πήγαινα με χαρά. Πάλι νιώθω ότι έχω κερδίσει πολλά από αυτό».

Όσον αφορά στο διαζύγιό της, επισήμανε: «Ο χωρισμός είναι μια αλλαγή είναι η αλήθεια. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Ήταν από επιλογή, προφανώς. Άνοιξε μια άλλη πόρτα και νιώθω πολύ εντάξει με αυτό. Νιώθω ότι έχω πάρει την σωστή απόφαση. Τώρα βρίσκω τις ισορροπίες και με το παιδί, γιατί ξαφνικά είναι όντως μια άλλη πραγματικότητα. Τον πρώτο καιρό ήταν πάρα πολύ δύσκολο, από πάρα πολλές απόψεις, αλλά μέρα με την μέρα πατάς στα νέα βήματα και χαράζεις άλλα αποτυπώματα. Τώρα είναι αρκετά καλύτερα» (δείτε εδώ ποιος ήταν ο σύζυγός της).

Και συμπλήρωσε: «Ήμουν αρκετά προετοιμασμένη για κάποιες από τις ερωτήσεις που θα μου έκανε, γιατί ποτέ δεν είμαστε εντελώς προετοιμασμένοι. Φυσικά και του απάντησα ότι "η μαμά και ο μπαμπάς, για να είναι χαρούμενοι, θα μείνουν σε διαφορετικά σπίτια". Και ότι "σ’ αγαπάμε ακόμα". Δεν έχει να κάνει με το παιδί αυτό, σε καμιά περίπτωση. Είμαι έτοιμη για έναν νέο έρωτα. Πάντα είσαι έτοιμος για έναν νέο έρωτα. Η ζωή είναι ωραία».

Η δημοσιογράφος την ρώτησε εάν είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο, με εκείνη να χαμογελά και να λέει ξανά πως: «Η ζωή είναι ωραία».

Δείτε επίσης: Μελαχρινός με σώμα που «καίει» καρδίες - Αυτός είναι ο μικρότερος αδερφός της Κρυσταλλίας Ρήγα