Δήμητρα Ματσούκα: «Σταματήστε, δεν μπορώ! Θέλω να τον φιλήσω» - Το φιλί στο στόμα με τον Πέτρο Κόκκαλη μπροστά σε όλους μετά τη δήλωσή του

Το σπάνιο και τρυφερό τους βίντεο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Δήμητρα Ματσούκα έκανε μία μικρή συνέντευξη στον σύζυγό της, Πέτρο Κόκκαλη, με αφορμή τις Ευρωεκλογές 2024, ωστόσο προχώρησε και σε κάποιες πιο προσωπικές ερωτήσεις, μία από τις οποίες δημοσίευσε σε βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τους ακόλουθούς της να "λιώνουν".

Πιο συγκεκριμένα, επειδή ο πολιτικός είναι γνωστό πως έχει τεράστια αγάπη για τον Ολυμπιακό και, μάλιστα, κατά τη νίκη του στο ποδόσφαιρο πριν από λίγες μέρες είχε βγει και πανηγύριζε στους δρόμους με αποτέλεσμα να κλείσει η φωνή του (δείτε εδώ), τον ρώτησε: «Παραμένει ο Ολυμπιακός η μεγάλη σου αγάπη;».

Το φιλί της Δήμητρας Ματσούκα και του Πέτρου Κόκκαλη

Εκείνος, τότε, την κοίταξε χαμογελώντας και αποκρίθηκε: «Όχι μεγαλύτερη από εσένα». Η ηθοποιός αμέσως σηκώθηκε από την θέση της και πήγε να τον φιλήσει, καθώς τα λόγια του την έκαναν να τρελαθεί από χαρά. «Σταματήστε, δεν μπορώ. Θέλω να τον φιλήσω», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Ότι δεν με χώρισες...» - Αφήνει άφωνη τη Δήμητρα Ματσούκα με τη δήλωση για τη σχέση τους

Πριν λίγες μέρες, μάλιστα, ο ίδιος ήταν καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα για την εκπομπή «Το Πρωινό» και πέρα από την απόφασή του να αφήσει πίσω τον ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε και για τη σχέση του με τη Δήμητρα Ματσούκα.

«Η Δήμητρα ήρθε και μου μίλησε, είναι ακαταμάχητη πώς να το κάνουμε; Εγώ πρότεινα στη Δήμητρα να κάνουμε το γύρισμα για να δώσουμε ένα πιο χαλαρό μήνυμα. Αλλά λέω αλήθεια, γιατί φεύγω κάθε Δευτέρα και γυρνάω Πέμπτη βράδυ και το πρωί της Παρασκευής είμαι στο γραφείο».

«Εμένα μου λείπει πολύ η Δήμητρα, δεν είμαστε πολύ του τηλεφώνου, αλλά δεν υπάρχει μέρα που να μην μιλήσουμε. Είμαστε μαζί επτά χρόνια, αλλά δεν έχουν περάσει τα γλυκά λόγια του πρώτου καιρού. Είμαστε ερωτευμένοι και για αυτό παντρευτήκαμε κιόλας. Θέλουμε να γεράσουμε μαζί, περνάμε καλά, στηρίζουμε ο ένας τον άλλο, δουλεύουμε πάρα πολύ και οι δύο», κατέληξε όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα ο Πέτρος Κόκκαλης.

Δείτε το βίντεο από το 6:15: