Coldplay: Τα "έσπασαν" Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη στη συναυλία - Δεν συναντήθηκαν με Κοσιώνη & Μπακογιάννη

Πιο πέρα βρισκόταν και ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Tyler McBeth

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ του Σαββάτου 8 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η συναυλία του πασίγνωστου συγκροτήματος Coldplay στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο OAKA, με το στάδιο να κατακλύζεται από τους 60.000 θαυμαστές του. Εκατοντάδες φωτογραφίες και βίντεο γέμισαν και το διαδίκτυο στη συνέχεια, σε όλες τις πλατφόρμες των social media. Ανάμεσα στο πλήθος ήταν και πολλοί διάσημοι από την εγχώρια showbiz (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση του Ντέμη Νικολαϊδη με την σύντροφο και την κόρη του από εκεί), αλλά και πρόσωπα από τον χώρο της πολιτικής.

Πιο συγκεκριμένα, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις Ευρωεκλογές και ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, τα "έσπασε" στις κερκίδες μαζί με την σύζυγό του, Μαρέβα, σε μία σπάνια κοινή εμφάνιση την οποία ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr απαθανάτισε (δείτε εδώ το ξέσπασμά του για εκείνη), αλλά και ο αντίπαλός του, Στέφανος Κασσελάκης, μαζί με τον σύζυγό του Tyler McBeth.

Ο δεύτερος δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενώ σε ανάρτηση από εκείνη προχώρησαν και ο Κώστας Μπακογιάννης με την Σία Κοσιώνη. Οι δυο τους δεν φαίνεται να συναντήθηκαν, παρόλα αυτά, με τους υπόλοιπους.

Τα ζεύγη Μητσοτάκη, Κασσελάκη και Μπακογιάννη στη συναυλία των Coldplay

Κυριάκος Μαρέβα Μητσοτάκη Coldplay

Κυριάκος Μαρέβα Μητσοτάκη Coldplay συναυλία

Coldplay Κασσελάκης Tyler

Coldplay Κοσιώνη Μπακογιάννης

Η ατμόσφαιρα ήταν μαγική όλο το βράδυ και όλοι έφυγαν από εκεί με αναμνήσεις που δεν θα ξεχάσουν ποτέ. Μία από αυτές είναι και η στιγμή που ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Chris Martin, ευχαρίστησε τους θεατές μιλώντας ελληνικά και όλοι τρελάθηκαν, μάλιστα, όταν τον άκουσαν να χρησιμοποιεί τη λέξη "ευγνώμονες".

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Ευχαριστούμε! Είμαστε ευγνώμονες», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας εκ μέρους όλης της μπάντας και αμέσως ξεκίνησαν τα χειροκροτήματα, χωρίς σταματημό.