Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στην παραλία λίγο πριν γεννήσει - Έπαιζε με τα κουβαδάκια ο μικρός Βλάσσης

Έκλεψαν την παράσταση στη θάλασσα μητέρα και γιος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει το τελευταίο διάστημα της δεύτερης εγκυμοσύνης της και παρόλο που η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πολύ, εκείνη συνεχίζει κανονικά την ρουτίνα της, καθώς έχει ήδη ένα παιδί, τον Βλάσση, ο οποίος τρέχει και παίζει όλη μέρα και αποζητά την προσοχή της διαρκώς. Πολλές φορές οι δυο τους πηγαίνουν βόλτες στα πάρκα, ώστε και ο μικρός να ξεδίνει, αλλά και να βλέπει νέες εικόνες και να κάνει φίλους, ωστόσο τώρα που καλοκαίριασε και επίσημα, οι αγαπημένες τους έξοδοι είναι στην παραλία.

Το Σάββατο 8 Ιουνίου, λοιπόν, μητέρα και γιος εκμεταλλεύτηκαν την ηλιόλουστη μέρα και βρέθηκαν στην θάλασσα για να κολυμπήσουν και να παίξουν με την άμμο. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε, μάλιστα, μία φωτογραφία με το πρωτότοκο παιδί της ενώ έπαιζε με τα κουβαδάκια του, φορώντας το καπέλο του με τους καρχαρίες και το μαγιό με τα δεινοσαυράκια του.

Δείτε επίσης: Την φιλούσε με πάθος σε βραδινή τους έξοδο - Τρυφερές στιγμές στην αγκαλιά του Σταθοκωστόπουλου

Η ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον μικρό Βλάσση στην παραλία

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Βλάσσης
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Όσον αφορά στο δεύτερο μωρό της, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Happy Day, επισήμανε: «Δεν έχω άγχος, αγωνία έχω και ανυπομονησία, ο γιος μου φιλάει την κοιλίτσα μου, είναι μωράκι και αυτός αλλά καταλαβαίνει είναι 17 μηνών. Στο πρώτο μου παιδί αλλάξαμε τον ωροσκόπο για να γίνει πιο spicy. Το φύλο το ξέρουμε αλλά είπαμε να το κρατήσουμε έκπληξη».

Δείτε επίσης: Στιγμές ευτυχίας για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Η σπάνια ανάρτηση με φουσκωμένη κοιλίτσα λίγο πριν γεννήσει

Ενώ η εγκυμονούσα μίλησε και για την τηλεοπτική της επιστροφή όταν με το καλό γεννήσει: «Αγαπώ την οικογένειά μου, αλλά αγαπάω και τη δουλειά μου, θέλω να γυρίσω».