Κωνσταντίνος Δρούλιας: Παντρεύτηκε και βάφτισε την κόρη του - Γλέντι με βιολιά στο σπίτι του πριν το μυστήριο

Στιγμές ευτυχίας για εκείνον και την οικογένειά του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το Σάββατο 8/6 ο Κωνσταντίνος Δρούλιας έζησε μοναδικές στιγμές ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας και βαφτίζοντας παράλληλα την κόρη του. Ο τραγουδιστής και η αγαπημένη του Αναστασία Ευτυχίδου παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στην Κερατέα.

Το ζευγάρι επέλεξε να κάνει μαζί και το μυστήριο της βάφτισης της μοναχοκόρης, που απέκτησε πριν από περίπου ένα χρόνο (δείτε εδώ πως είχε ανακοινώσει ο τραγουδιστής την εγκυμοσύνη της συζύγου του).

Μέσα από βίντεο που δημοσιεύτηκαν στα social media βλέπουμε το γλέντι στο σπίτι του γαμπρού με εκείνον και την οικογένειά του να ακολουθούν τα έθιμα πριν το μυστήριο. Με βιολιά ντύθηκε γαμπρός ο Κωνσταντίνος Δρούλιας και στη συνέχεια χόρεψε κάτω από το σπίτι του μαζί με τη μητέρα και τον αδερφό του, Ηλία Δρούλια.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο από τον γάμο του Κωνσταντίνου Δρούλια

Κωνσταντίνος Δρούλιας - Γάμος - Δεξίωση

Στις 10 Μαρτίου του 2023 ο τραγουδιστής είχε κάνει μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram για τη γέννησή της κόρης του περιγράφοντας τα ιδιαίτερα συναισθήματά του.

«Καλώς ήλθες στην ζωή μας μικρή μου πριγκίπισσα, να είσαι γεμάτη τύχη και υγεία
Μια νέα ζωή μια νέα αρχή ο κόσμος ξανά αρχίζει!
@kalmantes Ευχαριστούμε για ολα
Στα μάτια κάθε νεογέννητου βλέπεις Ελπίδα, Ζωή Α… και το πιο σημαντικό βλέπεις και κάτι που μας έμεινε από τον παράδεισο, τα Μάτια του …», είχε γράψει ο Κωνσταντίνος Δρούλιας στη λεζάντα της φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram.